• BIST 9645.02
  • Altın 2420.431
  • Dolar 32.5664
  • Euro 34.7418
  • İzmir 18 °C
» »

Manisa Büyükşehir’den Saruhanlı’ya Hizmet Ziyareti

Manisa Büyükşehir’den Saruhanlı’ya Hizmet Ziyareti
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’ya bağlı 13 mahalleyi ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’ya bağlı 13 mahalleyi ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet edip talepleri dinleyen Büyükşehir heyeti, mahallerde hayata geçirilen hizmetleri yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Saruhanlı’nın  Dilek, Hacırahmanlı, Azimli, Gözlet, Çakmaklı, Kepenekli, Adiloba, Paşaköy, Sarıçam, Sarısığırlı, Hatıplar ve Şatırlar mahallelerine ziyaret düzenleyerek vatandaşlarla görüştü. Görüşmeye, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, MASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parlak, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Gürhan Koçi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun, MASKİ İçme Suları ve Kanalizasyon Daireleri Başkanlıkları Şube Müdürleri ve Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü katıldı. Muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip mahallelinin taleplerini dinleyen MASKİ heyeti, gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını da yerinde inceledi. MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, mahallelerin içme suyu ve kanalizasyon alt yapılarına ilişkin notlar alarak, sıkıntı yaşanan mahallelerdeki sorunları çözmek için yeni programlar oluşturdu.

Gözlet’e sondaj müjdesi
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Gözlet Mahallesi’nde yapılacak olan yeni sondaj çalışmasının müjdesini verdi. Gerçekleştirilecek sondaj kuyusu açma işlemiyle, mahalleye yetersiz gelen içme suyu sorunu çözüme kavuşturulacak.

Çakmaklı’nın deposu yenilenecek
Çakmaklı Mahallesi’ndeki vatandaşların talebi üzerine MASKİ, mahallede bulunan içme suyu deposunun yenilenmesi için çalışmalara başladı. İhale sürecinin sonlanmasının ardından, mahallede bulunan içme suyu deposunda gerçekleştirilecek bakım, onarım ve yenilemeyle mahalleliye dahatemiz ve sağlıklı içme suyu temin edilecek.

Paşaköy sağlıklı kanalizasyona kavuşacak
MASKİ Genel Müdürlüğü, 95 Mahalle Projesi kapsamında devam eden Paşaköy mahallesinde devam eden içme suyu şebeke hattı yapımının yanı sıra, kanalizasyon alt yapısı bulunmayan mahallenin kanalizasyon hattı döşeme işlemi de gerçekleştirecek. Projelendirme ve ihale süreçlerinin sonlanarak işe başlanmasıyla birlikte Paşaköy de, MASKİ tarafından sağlıklı kanalizasyon alt yapısı sistemine kavuşturulan mahallelerden biri olacak.

İzlenme: 6713
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78