• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İzmir 22 °C

Manisa TSO’dan Girişimcilere destek

Manisa TSO’dan Girişimcilere destek
ALİAĞA HABER/ Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR’un ortak organizasyonuyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor.

MANİSA TSO’DAN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR’un ortak organizasyonuyla Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenleniyor. Manisa’nın Şehzadeler ve Yunusemre İlçelerinde yaşayan Kadın ve Genç Girişimcilere yönelik ücretsiz verilecek olan eğitimler 24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

Kadın ve Genç Girişimciler için özel olarak düzenlenecek olan eğitimler 32 saat sürecek, bu süreçte  eğitimi başarı ile tamamlayan ve  sertifika almaya hak kazanan kursiyerler, kuracakları işlerinde KOSGEB’in sunduğu 50.000 TL hibe ve 100.000 TL’lik geri ödemeli kredi desteğinden yararlanma hakkına sahip olacaklar.

Eğitime katılmak isteyen adayların, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın  www.manisatso.org.tr adresli internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurup, 18 Nisan 2017 Salı günü mesai bitimine kadar, odaya teslim etmeleri gerekiyor.

KOSGEB Manisa Hizmet Merkezi Yetkililerince 20 Nisan 2017 Perşembe günü Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda yapılacak mülakatların neticesinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine katılacak olan 25 kursiyer belirlenecek, mülakat saatleri ise 19 Nisan 2017 Çarşamba günü, odanın internet sitesinde yayınlanacak.

Ülkenin kalkınmasında en önemli rolü girişimcilerin üstlendiğini belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Oda olarak KOSGEB ve İŞKUR ile  ortaklaşa belli periyotlarda uygulamalı girişimcilik eğitimleri düzenliyoruz. Bugüne kadar düzenlediğimiz uygulamalı girişimcilik eğitimlerinde bir çok girişimcimiz iş yerlerini açtılar ve KOSGEB’in desteklerinden faydalandılar. İşsizliğe çözüm olarak kendi işini kuran, ekonomiye dinamizm kazandıran  girişimcilerin yetiştirilmesine her zaman  büyük önem veriyoruz. Onlara yaptığımız organizasyonlarla destek olmaya çalışıyoruz’ diye konuştu.EGE BASIN GRUBU haber, aliağa, güncel,

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78