• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İzmir 23 °C

MASKİ ve İller Bankası el ele yeni hizmetlere

MASKİ ve İller Bankası el ele yeni hizmetlere
ANKARA’DA MASKİ’NİN YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Burak Aslay, İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Selahattin Özsoy’u ziyaret ederek, Manisa’daki projeleri görüştüler.

İller Bankası İzmir Bölge Müdürlüğü’nden Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Selahattin Özsoy, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran ve Burak Aslay’ı Ankara’daki makamında kabul etti. Ziyarette Genel Müdür Yardımcılarına Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak da eşlik etti. Özsoy’a yeni görevinde başarılar dileyen MASKİ yetkilileri, İller Bankası ve MASKİ Genel Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülen projeler hakkında da istişarelerde bulundular. MASKİ’nin atıksu kirliliğine son vermek amacıyla hayata geçirdiği dev atıksu arıtma tesisi yatırımlarının yanı sıra, altyapı dönüşüm hamlelerinden 95 Mahalle ve 130 Mahalle Projelerinin detayları görüşüldü.

MASKİ ve İller Bankası el ele yeni hizmetlere
MASKİ adına gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Özsoy, “Şimdiye kadar MASKİ Genel Müdürlüğü ile uyum içerisinde yürüttüğümüz çalışmalarımızı önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceğiz. Sayın Genel Müdür Yardımcılarımıza ve Daire Başkanımıza da nazik ziyaretleri için teşekkürlerimi sunarım. Bu vesileyle çalışmalarımızı değerlendirme fırsatı elde ettik. İller Bankası ve MASKİ, el ele vererek 2017’de de yeni projelerle hizmetler sunmaya devam edecek” dedi.
Daire başkanlıklarına ziyaret

MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Başaran ve Aslay, Özsoy’un makamındaki görüşmenin ardından, Yatırım Koordinasyon, Yatırım Değerlendirme, Projeler ve Altyapı Uygulama Daireleri Başkanlıklarını da ziyaret ederek, ortak çalışmalarla ilgili fikir alışverişi gerçekleştirdiler.

Aliağa  / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78