• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İzmir 23 °C

Minderde Aliağa Farkı

Minderde Aliağa Farkı
İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği Güreş müsabakalarına katılan Aliağa Demirspor, elde ettiği derecelerle ilçenin gururu oldu.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği Güreş müsabakalarına katılan Aliağa Demirspor, elde ettiği derecelerle ilçenin gururu oldu. Rakiplerini birer birer tuş etmeyi başaran Aliağalı Atilla Dumanlar, 100 kiloda il birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.


Minderde Aliağa Farkı paylaşan: egeplay

Aliağa Demirspor, Buca Afetevler Spor Salonu’nda düzenlenen ve 125 sporcunun katıldığı 14-15 Yaş Serbest Güreş Yıldızlar İzmir İl Birinciliği müsabakalarına 8 sporcu ile katıldı. Rakiplerine minderi dar ederek madalyaları tek tek toplayan Aliağa Demirspor’un aldığı dereceler şöyle: 100 kiloda Atilla Dumanlar İzmir il birincisi, 42 kiloda Yusuf Tulğay İzmir il ikincisi, 46 kiloda Enes Güzel, 85 kiloda İsmailhan Bölük, 100 kiloda Furkan Begit İzmir il üçüncüsü, 54 kiloda Muhammed Ayık, 59 kiloda Ahmet Tulğay ve 76 kiloda Batuhan Ünver İzmir il beşincisi oldu.

Dereceye giren Aliağa Demirspor güreşçileri, 23-26 Şubat 2017 tarihlerinde Düzce’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası Grup elemelerine katılmaya hak kazandı.

Öncelikli hedeflerinin iyi sporcular ve topluma iyi bireyler kazandırmak olduğunu belirten Aliağa Demirspor Antrenörü Emin Kınabaş, “Yıl boyunca hazırlandığımız güreş müsabakalarında Aliağamızı gururlandıran dereceler elde ettik. Dereceye giren sekiz sporcumuzda Düzce’de yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakalarına katılmaya hak kazandı. İyi çalışıp elemelerden de başarıyla dönmek ve Türkiye Şampiyonası’nda Aliağa’yı temsil etmeyi istiyoruz. Aliağa’da milli takımlara kadar yükselecek yetenekte sporcular var. Yeter ki iyi çalışılsın” dedi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78