• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İzmir 22 °C

Minik Aras, Kenan Sofuoğlu’nun İzinde

Minik Aras, Kenan Sofuoğlu’nun İzinde
İzmir'in Aliağa ilçesinde yaşayan ve Sakarya'da düzenlenecek Süpermoto Türkiye Şampiyonası'nın 2. ayak yarışına hazırlanan 9 yaşındaki Aras Efe Yıldırım,...

İzmir'in Aliağa ilçesinde yaşayan ve Sakarya'da düzenlenecek Süpermoto Türkiye Şampiyonası'nın 2. ayak yarışına hazırlanan 9 yaşındaki Aras Efe Yıldırım, Aliağa ilçesindeki kapalı pazar yerinde yarışlara hazırlanıyor. Minik Aras, gelecekte ise milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu gibi şampiyon olmak istiyor.

Aliağa ilçesinde yaşayan ve tam bir motosiklet tutkunu olan 9 yaşındaki Aras Efe Yıldırım, görenleri kendisine hayran bıraktırıyor. Motosikletle tanıştığı andan itibaren bir daha bırakmayan Aras Efe Yıldırım, kısa süre içerisinde başarıdan başarıya koşarak kupalar kazandı. Şimdilerde Sakarya'da düzenlenecek Süpermoto Türkiye Şampiyonası'nın 2. ayak yarışına hazırlanan minik Aras, her gün antrenmanlar yaparak müsabakalara hazırlanıyor.

Kapalı pazar yerinde hazırlanıyor

9 yaşındaki Aras Efe Yıldırım, ilçede kısıtlı sayıda alan olması sebebiyle çalışmalarına ise kentteki kapalı pazar yerinde hız verdi. Yıldırım'ı görenler ise motosikletteki hareketlerini hayranlıkla baktı. Motosiklet tutkunu minik Aras, müsabakalarda da başarı yakalamayı kafasına koydu.

Geleceğin Kenan Sofuoğlu'su

Arkasına ailesinin de desteğini alan 9 yaşındaki Aras Efe Yıldırım'ın hedefi ise milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu gibi şampiyon olmak. Sofuoğlu'nu çok sevdiğini ifade eden Yıldırım, "Yarışmalarda onun gibi dünya şampiyonu olmak istiyorum bunun için çok çalışacağım pistlerde bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum" dedi.

Baba Erdoğan Yıldırım ise ailesi olarak desteklerini esirgemeyeceklerini ifade ederek, "Aras Efes ilk başlarda "motosikletten düşeceğim" diye çok korkuyordu. Bir kere düşünce üzerinde bulunan elbiselerin ne kadar kendisini koruduğunu anladı. Aras şu anda 9 yaşında 50 cc motosikletle yarışıyor. Onu bir üst kategori çıkartarak 65 cc yarıştıracağız. Şu anda elimizdeki imkanlarla çocuğumuza destek veriyoruz. Herkesin de bizlere destek vermesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Minik Aras, Kenan Sofuoğlu’nun İzinde

Minik Aras, Kenan Sofuoğlu’nun İzinde

Minik Aras, Kenan Sofuoğlu’nun İzinde

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78