• BIST 9563.79
  • Altın 2482.753
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.7453
  • İzmir 23 °C

Minik Öğrencilerin Gösterisi Ayakta Alkışladı

Minik Öğrencilerin Gösterisi Ayakta Alkışladı
Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi muhteşem bir yılsonu gösterisine imza attı

MİNİK ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİSİ AYAKTA ALKIŞLADI

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi muhteşem bir yılsonu gösterisine imza attı. Miniklerin gösterileri büyüklerden hem alkış aldı; hem de onları duygulandırdı.

Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minikler Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nda yılsonu gösterisi düzenlediler. Gösteride sergiledikleri performanslarla velilerini kendilerine hayran bırakan minikleri Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı da yalnız bırakmadı.

Yıl boyunca düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle adından söz ettiren Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi eğitim yılını muhteşem bir etkinlikle kapattı. Yılsonu gösterisi için Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu’nu dolduran minikler halk oyunları gösterisi sundular. İngilizce şarkılar söyleyen minikler, çeşitli performanslarla öğrendikleri bilgileri de sergilediler. Çocuklarını gösteri boyunca büyük bir dikkat ile izleyen anneler babalar ise duygulu anlar yaşadı. Gösteri sonunda öğrenciler ayakta alkışkandı.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi yılsonu gösterisi sonunda sahneye çıkan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı minikleri tebrik ederek, onların yılsonu heyecanına ortak oldu.

Gösterinin sonunda tüm izleyiciler, Selçuk Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin miniklerini ayakta alkışladı. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78