• BIST 9093.3
  • Altın 2324.193
  • Dolar 32.3628
  • Euro 34.9825
  • İzmir 22 °C

Minik Ressam Üçüncü Kişisel Sergisine Hazırlanıyor

Minik Ressam Üçüncü Kişisel Sergisine Hazırlanıyor
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / 6 yıldır ressam Azime Akbaş Yazıcı’yla çalışan 11 yaşındaki küçük ressam Azra Karzuk üçüncü kişisel sergisine hazırlanıyor.
KÜÇÜK RESSAM AZRA, ÜÇÜNCÜ KİŞİSEL SERGİSİNE HAZIRLANIYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
6 yıldır ressam Azime Akbaş Yazıcı’yla çalışan 11 yaşındaki küçük ressam Azra Karzuk üçüncü kişisel sergisine hazırlanıyor. 5 yaşından bu yana Azime Akbaş Yazıcı ile resim çalışmalarına aralıksız devam eden Azra Karzuk 7 karma sergide de yer aldı. Soyut portreler yapmaktan hoşlandığını dile getiren küçük ressam, Buca 75. Yıl İlköğretim Okulu’nda okuyor. Derslerinde de oldukça başarılı olan Azra Kanzuk, “Resim yapmayı çok seviyorum, kafam dinleniyor ama hayvanları da çok sevdiğim için büyüyünce veteriner olmak istiyorum. Ama resim yapmayı asla bırakmam” diyor. 5 yaşından bu yana yaptığı yaklaşık 200 resmi bulunduğunu belirten Kanzuk, yakında açacağı üçüncü kişisel resim sergisi için derslerinden zaman buldukça Azime Akbaş Yazıcı ile özel çalışmalar yaptığını belirtti. 
 
Yazar ve şair kimliği ile de başarılı çalışmalarıyla edebiyat dünyasında bilinen bir isim olan ressam Azime Akbaş Yazıcı, Azra Karzuk gibi 3-11 yaş arası 10 çocukla birebir resim çalışmalarında bulunuyor. Çocukları çok sevdiğini ve onlarla çalışmanın kendisine enerji kattığını belirten Yazıcı, “Çocuklarla birlikte hem resim yapıyor hem eğleniyoruz. Hava güzelse bahçede resim yapıyoruz. Aynı zamanda bol bol doğayla baş başa kalıyoruz, istedikleri müzik eşliğinde resim yapıyoruz. Çiçekleri suluyoruz, yeni çiçekler dikiyoruz. Sadece resim yapmıyor, günü ve hayatı paylaşıyoruz. Onlar benim minik arkadaşlarım” dedi. Yazıcı, bir taraftan da yakında Bodrum’da açacağı yeni sergisine de hazırlanıyor.
 
Azime Akbaş Yazıcı, geçtiğimiz Mart ayında 10 öğrencisiyle birlikte ’Çocuk Elinden Çocuk Eline’ adlı karma resim sergisi açmış, elde edilen geliri de Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı’na (TÜRGOK) bağışlayarak örnek bir sosyal sorumluluk çalışmasına imza atmıştı. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78