• BIST 9645.02
  • Altın 2405.728
  • Dolar 32.594
  • Euro 34.7796
  • İzmir 26 °C

Miniklerden Eğitime İLK Merhaba

Miniklerden Eğitime  İLK Merhaba
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Mehmet Saka İlkokulun’da birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için hoş geldiniz pastası kesildi. 2013 – 2014 eğitim – öğretim yılı başlangıcına anne ve babalarıyla gelen öğrencilerde heyecan gözlerinden okundu.

MİNİKLERDEN İLK MERHABA

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Mehmet Saka İlkokulun’da birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için hoş geldiniz pastası kesildi. 2013 – 2014 eğitim – öğretim yılı başlangıcına anne ve babalarıyla gelen öğrencilerde heyecan gözlerinden okundu.

2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılında aynı sınıfta okuyacakları arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışan çocuklarda heyecan doruktaydı. Sınıflar ve öğretmenlerin belli olmasının ardından okul idaresinin öğrencilere pasta sürprizi oldu. Her sınıf kendi pastasını öğretmenleri ile başarılı yıllar geçirmeleri dilekleriyle kestiler. Okula bir hafta erken başlayan öğrenciler bu süre zarfında okul kuralları hakkında bilgi sahibi olacak. Bir hafta sürecek okula uyum haftası sonrasında 16 Eylül 2013 Pazartesi normal eğitime başlanacak.

Okulda düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan okul Müdürü Turgay Ceylan “Yeni eğitim öğretim yılı ile beraber ilk defa okula merhaba diyecek yavrularımızı aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Tüm öğretmenlerimiz adına öğrencilerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu, ve başarılı günler diliyoruz” dedi.

Ceylan konuşmasını şöyle sürdürdü: 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılına iki aydır hazırlanıyoruz çünkü okulumuz bahçesinin bazı yerlerini çocuklarımız faydalanamıyordu, okullar hayat bulsun projesi kapsamında Aliağa Belediyesi ve dünya gençlik örgütüne üye yaz tatillerini çalışarak geçiren gençlerin desteği ile eksiklerimizi gidermeye çalıştık. 9 Eylül itibari ile 1. sınıfa başlayacak çocuklarımızı okula hazırlık haftası kapsamında başlattık. Ayrıca okul öncesi öğrencilerimizde bu kapsam çerçevesinde başladı. Amacımız onları 16 Eylüle kadar okullarını, sınıflarını, öğretmenlerini sevmek sevdirmek, pazartesi okula daha hazır ve okula gelme isteklerini sağlamak için bu eğitim süreci başlamıştır. Öncelikle çocuklarımıza, öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize başarılı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum. İnşallah haziran ayında da böyle güzel şeyler söyleyerek çocuklarımızı tatile göndeririz” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78