29 Mart 2024
  • İzmir25°C

14. AGORA BABALAR TAVLA TURNUVASI KAYITLARI BAŞLADI

Ege Orman Vakfı yararına düzenlenen Agora Alışveriş Merkezi 14. Geleneksel Babalar Tavla Turnuvasında Kayıtlar 16 Haziran’a Kadar Devam Ediyor

14. Agora Babalar Tavla Turnuvası Kayıtları Başladı

01 Haziran 2016 Çarşamba 19:57

14. AGORA BABALAR TAVLA TURNUVASI KAYITLARI BAŞLADI

Babalar günü yaklaşırken; her sene erkeklerin olduğu kadar bayanların da yoğun ilgi gösterdiği tavla turnuvasının kayıtları başladı. 13-17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek turnuvanın finali 17 Haziran’da gerçekleşecek. Her yıl muhteşem hediyelerin verildiği, hem keyifli hem de çekişmeli gerçekleşen turnuvanın geçtiğimiz yıllarda elde edilen geliriyle Agora Ormanı oluşturulmuş ve bu sayı her geçen yıl elde edilen gelirle artırılmıştır.

Katılım ücretinin 20 TL olduğu organizasyonun kayıtları 16 Haziran tarihine kadar kontenjanlara göre alınacaktır. 16:00 ve 19:00 olmak üzere iki seanstan oluşan turnuvada günün birincilerini 17 Haziran’da finalde kıyasıya mücadele bekliyor olacak. Katılımcıların; turnuva ücreti ile Ege Orman Vakfı’na bağış yaparak “Agora Ormanı”ndaki fidan sayısına katkıda bulunma şansına sahip olduğu turnuvaya 18 yaşının üstünde tüm tavla severler katılabilecekler.

MUHTEŞEM HEDİYELER TAVLA SEVERLERİ BEKLİYOR!

Her sene tavla severleri tatlı bir rekabetle buluşturan Agora Babalar Günü Tavla Turnuvası yine çok güzel hediyeler ile sonuçlanacak! Her yıl farklı şampiyonları seçebilmek ve eşitlik fırsatı yaratabilmek adına daha önce Agora Alışveriş Merkezi tarafından düzenlenen tavla turnuvalarında ilk 3’e giren tavla severler bu yıl ki yarışmaya katılamayacaklar.

Yaklaşan Babalar Günü ve 13 yıldır yapılan geleneksel hale gelen tavla turnuvası için heyecan duyduğunu belirten Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, katılım gösterilen ziyaretçilerin bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinde yer aldıklarından dolayı teşekkürlerini iletti. Noyan; her yıl tatlı bir rekabet ile geçen ve Agora Alışveriş Merkezi ile bütünleşmiş tavla turnuvasına tüm tavla severleri davet etti. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.