25 Nisan 2024
  • İzmir20°C

200 ARAÇLIK ARABA GÜZELLİK YARIŞMASI

Ford Fiesta Club üyelerinin bir araya gelmelerini sağlayan etkinliklerden biri de İzmir’de Oto Uz sponsorluğunda gerçekleştirildi

200 Araçlık Araba Güzellik Yarışması

30 Mayıs 2016 Pazartesi 16:48

200 ARAÇLIK ARABA GÜZELLİK YARIŞMASI

Ford Fiesta Club üyelerinin bir araya gelmelerini sağlayan etkinliklerden biri de  İzmir’de Oto Uz sponsorluğunda gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 aracın katıldığı etkinlikte farklı tarzda modifiye edilen araçlar arasından en güzel seçilen üç arabaya Fiesta Club tarafından kupa hediye edildi.

Birbirinden farklı tarzda modifiye edilmiş yaklaşık 200 araç ile seyircilere görsel bir şölen sunulurken etkinliğe katkıda bulunan firmalara teşekkürlerini ileten Ford Fiesta Club Başkanı Tayfun Tirtom, “Yaklaşık 2500 üyesi ile Türkiye çapında dev bir aile olduk. Birbirinden farklı etkinliklerle Fiesta Club ailemizi genişletmeye devam ediyoruz. Etkinliklerimize destek olan tüm firmalar ve dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

200 ARAÇ YARIŞTI

İzmir Çeşme otobanındaki dinlenme tesisinde yapılan etkinliğe 200 araç ile birlikte 350 kişi katıldı. İlk olarak kahvaltı eden misafirler, kulüp üyelerinin canlı müzik söylemesi ile keyifli dakikalar yaşadı. Kahvaltının ardından etkinlik alanına geçen üyeler araçlarını gelen misafirlere sergileyerek izleyicilere görsel bir şölen sundu. Yaklaşık 200 aracın seyircilerin önünden geçerek oylama yapmasının ardından en iyi üç araca kupa hediye edildi. Yarışmada Ford araçlar arasından kırmızı renkle farklı tarzda modifiye edilerek seyircilerin ilgi odağı olan Fiesta’nın sahibi Koray Gürbüz birinci olurken, ikinciliği altın sarısı Fiesta ile Tuğrul Kır ve üçüncülüğü de vişne rengi arabası ile Ümit Kılıç aldı.

Ayrıca etkinliğe katkıda bulunan Oto Uz Ford Yedek Parça, Yağmur Otogaz,  Ege Otomotiv, Çamkıran Meguaris, Chip Tuning 35 ve Ford İzkar’a plaket takdim edildi. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.