28 Mart 2024
  • İzmir25°C

ALİAĞA GENÇLİK MERKEZİ’NDE SİNEMADA BU HAFTA

7’den 77’ye tüm Aliağa’nın eğlence merkezi haline gelen Aliağa Gençlik Merkezi’nde en seçkin ve son yapım filmler sinemaseverler ile buluşmaya devam ediyor.

Aliağa Gençlik Merkezi’nde Sinemada Bu Hafta

02 Ağustos 2019 Cuma 15:02

Aliağa Belediyesi tarafından projelendirilerek vatandaşların hizmetine sunulan Aliağa Gençlik Merkezi, üç ayrı modern salonu ile sinema tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. Her hafta birbirinden eğlenceli sinema filmleri beyaz perdeye yansıtılıyor. Büyükler için yerli ve yabancı filmlerin yanı sıra çocuklar için de animasyon sinema filmleri gösterime sunuluyor.

Aliağa Gençlik Merkezi’nde bu hafta; Geniş Aile Komşu Kızı, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, Luis ve Uzaylı Dostları ve Aslan Kral isimli filmler bir hafta süresince izleyici ile buluşacak. “Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw” Türkçe dublaj ve alt yazı seçeneği ile “Luis ve Uzaylı Dostları” isimli animasyon sinema filmi ise 3D seçeneği ile ekrana gelecek.

Geniş Aile Komşu Kızı

Vizyon tarihi: 2 Ağustos 2019 (1s 40dk)

Tür: Komedi

Seanslar: 13.30-15.30-17.30-19.30-21.30

Konu: Geniş Aile Komşu Kızı, sorunlu bir adam olan Cevahir'in maceralarını konu ediyor. Hayatlarını bir türlü yoluna koyamayan Cevahir ve Ulvi, bir oto yıkama açarak hayatlarını düzene sokmaya çalışır. Kendilerini beladan uzak tutmaya çalışan Cevahir ve Ulvi'nin yolu bir gün Cevahir'in bir türlü unutamadığı eski sevgilisi Zeynep ile kesişir. Zor bir durumda olan Zeynep, başındaki dertten kurtulabilmek için Cevahir ve Ulvi'den yardım istemeye karar verir. Zeynep, abisi Katip'in vasiyetini üzerine Nebil'le evlenmek zorundadır. Zeynep bu evliliğin gerçekleşmesini istemese de evliliğin iptal olmasının tek yolu Nebil'in evlenmekten vazgeçmesidir. Zeynep'e yardım etmeye karar veren Cevahir ve Ulvi, Muazzez ve Kütük’ün de yardımı ile Nebil’i Zeynep’ten soğutmak için türlü oyunlar oynar. Çok geçmeden amaçlarına ulaşan Cevahir ve Ulvi artık her şeyin yoluna girdiğini düşünür. Ancak Nebil, onları türlü belaların içine sürükleyecektir.

Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw

Vizyon tarihi: 2 Ağustos 2019 (2s 16dk)

Tür: Aksiyon

Seanslar: 12.00-14.30-17.00-19.30-20.45-21.45

Konu: Hobbs ve Shaw, insanlığı tehlikeye sokan bir güce karşı birlikte hareket etmek zorunda kalan Hobbs ve Shaw’un hikâyesini konu ediyor. Amerika’nın Diplomatik Güvenlik Hizmetlerinin sadık bir ajanı olan Luke Hobbs ile eski bir İngiliz askeri elit ajanı olan Deckard Shaw, yıllar boyu birbirlerini yenmeye çalışsalar da bu kez birlikte hareket etmek zorundadır.

Luis ve Uzaylı Dostları

Vizyon Tarihi: 2 Ağustos 2019

Tür: Animasyon

Seanslar: 09.55-11.45-13.15-17.15-19.00

Konu: 12 yaşındaki Luis arkadaşı olmayan, yalnız bir çocuktur. Babası uzay bilimleri alanında çalışmaktadır ve iş yoğunluğundan oğluna çok fazla vakit ayıramamaktadır. Babasından ilgi göremeyen Luis, okulda da sorunlar yaşamaktadır.

Aslan Kral

Vizyon Tarihi: 19 Temmuz 2019 (1s 58dk)

Tür: Macera, Animasyon

Seanslar: 09.45-11.00-15.00

Konu: Aslan Kral, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Ormanın kralı olan babası Mufasa’ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba, sinsi amcası Scar’ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa’yı öldürdükten sonra Simba için tehlike baş gösterir. Amcasının ihaneti ve babasının kaybı ile yıkılan Simba sürgüne gider. Zamanı geldiğinde hakkı olanı almak için geri dönecek ve amcasına yaptıklarının bedelini ödetecektir…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.