18 Nisan 2024
  • İzmir17°C

ALİAĞA’YA 8 YENİ HALI SAHA GELİYOR

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, muhtelif yerlere halı saha yapılması için yapım işi hizmet alımı ihalesi yapacak.

Aliağa’ya 8 Yeni Halı Saha Geliyor

01 Kasım 2017 Çarşamba 18:33

ALİAĞA’YA 8 YENİ HALI SAHA GELİYOR

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, muhtelif yerlere halı saha yapılması için yapım işi hizmet alımı ihalesi yapacak. İhale 4734 Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesi gereği açık ihale usulünce gerçekleştirilecek.

İstekliler, 21 Kasım 2017 saat 10.00’da Aliağa Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak olan ihalenin gerekli detaylarına EKAP’ta yer alan ihale dokümanındaki idari şartnameden ulaşabilecek. 8 adet 25m x 45m ölçülerindeki halı sahalar Aliağa Belediyesi İlçe sınırları içerisinde bulunan muhtelif yerlere yapılacak.

Duyurusu yapılan ihale ilanında ihaleye katılabilme şartları, istenilen belgeler ve yeterlilik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler ayrıntılarıyla yayımlandı. İhale dokümanı https://ekap.kik.gov.tr/EKAP web adresinden görülebileceği gibi 250 TL karşılığında Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi’nden de satın alınabilecek. İstekliler tekliflerini ihale tarih ve saatine kadar Aliağa Belediyesi İhale İşleri Servisi adresine elden verebilecek./EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.