19 Nisan 2024
  • İzmir16°C

AMBALAJ TAKSİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

AMBALAJ TAKSİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Ambalaj Taksi Hizmet Vermeye Başladı

10 Nisan 2017 Pazartesi 16:31

Menteşe Belediyesi, kentin ana cadde, ara sokak ve parklarında kullanılması amacıyla başlattığı elektrikli çöp taksi hizmetinin ardından şimdi de ambalaj taksi hizmetini başlattı.

Ambalaj taksinin büyük çöp arabalarının giremediği dar sokaklara rahatlıkla ulaşabileceğini belirten Başkan Gümüş, “Daha önce hizmete koyduğumuz çöp taksi uygulamamızla kentin dar sokaklarında çöp toplama sırasında meydana gelen trafik sorununun çözüldüğünü gördük. Bunun üzerine şimdi de ambalaj taksi uygulamamızı başlatıyoruz. Ambalaj taksimiz Menteşemizin içinde yaya odaklı, dar sokaklı Kentsel Sit alanı bölgesi, çarşı ve merkezdeki noktalarda hizmet verecek. Bu aracımız ambalaj atıklarını zaman kaybı yaşanmaksızın en hızlı ve trafik sıkışıklığına neden olmayacak şekilde toplayacak. Temiz bir Menteşe için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aracımız ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Elektrik ve benzinle çalışabilen bin kilogram ambalaj atığı taşıma kapasiteli, konteyner ve kamyon kasasına yük boşaltabilme özelliğine sahip ambalaj taksi, toplam 3,8 metreküp atık toplayabiliyor.  

Aliağa / Aliağa Haber / Aliağa Haberleri / Aliağa Gündem / İzmir / Yeni Vizyon Gazetesi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.