28 Mart 2024
  • İzmir25°C

BAUSET 45 BİN ÜRÜN ÇEŞİDİYLE AÇILDI

Bauset 45 Bin Ürün Çeşidiyle Açıldı

Bauset 45 Bin Ürün Çeşidiyle Açıldı

30 Nisan 2019 Salı 10:31

Bauset 45 Bin Ürün Çeşidiyle Açıldı

Uraylar Grup A.Ş. bünyesinde kurulan Bauset Yapı Market'in ikinci şubesi, 45 bin ürün çeşidiyle Çiğli'de hizmete açıldı.

Uraylar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Uray, inşaat sektörüne 1995 yılında giriş yaptıklarını,2010 yılında grup bünyesinde Yapıset Yalıtım A.Ş'yi kurduklarını, inşaat sektöründeki perakende ayağına yönelik de iki yıl önce Bauset Yapı Market'in ilk şubesini Bornova'da açtıklarını söyledi. Çiğli'de bin 300 metrekarelik alanda Bauset Yapı Market'in ikinci şubesini hizmete açarak büyümeyi sürdürdüklerini ifade eden Uray, İzmir'in başka semtlerinde de şube açmayı hedeflediklerini belirtti.

45 BİN ÇEŞİT MALZEME VAR
Uraylar Grup Genel Müdürü Volkan Uray'ın da katıldığı açılışta Bauset Çiğli şubesi hakkında bilgi veren Uğur Uray, mağazada 45 bin çeşit olduğuna dikkat çekti. Uray, “Boya, hırdavat, nalburiye, tesisat, elektrik malzemeleri, bahçe mobilyası gibi yapı markete yönelik ürünlerimiz var. Malzemelerimiz inşaat sektörüne de hitap ediyor. Sanayi kuruluşlarına da teknik hırdavatımızla hitap etmekteyiz. Bunun yanında nihai tüketiciye de dekorasyon gibi ürünlerle hitap etmekteyiz. Firmamız bir aile firması ve yüzde 100 yerli sermaye” dedi. Çiğli'ye şube açarak doğru bir yatırım yaptıklarını ifade eden Uğur Uray, “ İzmir dinamik bir kent, Ege Bölgesi dinamik bir bölge. Gerek Bauset gerekse Yapıset olarak, sektörün önemli firmalarına kendi markamızla fason üretim yaptırıp, bunu hem perakende kanalımızda hem de toptan olarak bütün Ege Bölgesi'ne ve ülkemizin çeşitli kentlerine dağıtımını yapıyoruz" diye konuştu. // EGE BASIN GRUBU

foto1-(1).jpgvolkan-uray---ugur-uray.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.