28 Mart 2024
  • İzmir26°C

BAYINDIR MYO ÇİÇEK FESTİVALİNE RENK KATTI

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen “Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali”, düzenlenen törenle açıldı. Törenin açılışında il ve ilçe protokolünden önemli isimler yer aldı.

Bayındır MYO Çiçek Festivaline Renk Kattı

04 Mayıs 2019 Cumartesi 10:36

BAYINDIR MYO ÇİÇEK FESTİVALİNE RENK KATTI 

Bu yıl 22’ncisi düzenlenen  “Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali”,  düzenlenen törenle açıldı. Törenin açılışında il ve ilçe protokolünden önemli isimler yer aldı.  500’ü aşkın çiçek üreticisinin stant açtığı festivalde Ege Üniversitesini Bayındır Meslek Yüksekokulu temsil etti. Yüksekokul Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Handan Çakar, Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Özlem Akat Saraçoğlu ve yüksekokul personeli, standı ziyaret eden vatandaşlarla yakından ilgilendi. 

Yüksekokul Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Handan Çakar, “Bu yıl 22’ncisi düzenlenen Bayındır Uluslararası Çiçek Festivalinde tüm üreticilerle birlikte Ege Üniversitesi Bayındır Meslek Yüksekokulu olarak yer almaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz” diye konuştu. 

Festivale renk katan Bayındır MYO standında yüksekokul bünyesinde üretilen pek çok süs bitkisi sergilendi. Ayrıca, Moda Tasarımı Bölümü Koordinatörü Öğr. Gör. Kemal Yanmaz tarafından yapılan ve tamamı canlı çiçeklerden oluşan tavus kuşu heykeli ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.