28 Mart 2024
  • İzmir22°C

BERGAMA DOĞA KOLEJİ BAHAR VE ÇOÇUK ŞENLİĞİ DÜZENLEDİ

Bergama Doğa Koleji Bahar ve çocuk şenliği kapsamında Aliağa ilçesinde ,Bilim,Kültür ,Sanat ve spor etkinliği düzenledi.

Bergama Doğa koleji   Bahar ve  Çoçuk Şenliği Düzenledi

30 Nisan 2019 Salı 09:51

Bergama Doğa koleji   Bahar ve  Çoçuk Şenliği Düzenledi

Bergama Doğa Koleji   Bahar ve  çocuk  şenliği kapsamında  Aliağa ilçesinde  ,Bilim,Kültür  ,Sanat ve spor etkinliği düzenledi.

Zeytinli Parkındaki  Etkinlikler kapsamında, öğrencilerin yeteneklerini sergiledikleri solo ve koro şarkıları ile  oluşan sahne performansları ziyaretçiler tarafından  büyük takdir topladı .

Çeşitli bilimsel çalışmaların yapıldığı Deneysel Bilim atölyesi, öğrencilerin yıl boyunca görsel sanatlar dersinde yaptıkları yağlı boya resim Resim sergi alanı ile Ekoloji alanı ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgiyle gezildi. Çoklu zekâ türlerine göre oluşturulmuş, öğrencilerin zihinsel becerilerini geliştiren, “Zenginleştirilmiş Eğitim Programı” modelleri; Akıl oyunları, düşünme becerileri, görsel algı ve üretkenlik stantlarındaki oyunlar ile MBA ve Sosyal sorumluk çalışmaları   öğrenciler ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.

Öğrencilerin  Tanınmış bilim adamların ve sanatçılarının  hayatını İngilizce sunumlarını ziyaretçilerle anlattı. Anaokulu stantlarında 4,5 ve 6 yaş öğrencilerinin çalışmalarından oluşan; sergi, anlık dikkat eğitim sistemi çalışmaları, resim yapma ziyaretçiler tarafından beğeniyle izlendi

Spor alanında  sportif faaliyetlerde bulunan öğrencilerin yanı sıra diğer çocuklar  doyasıya eğlendi.

 Bergama ve Aliağa Doğa Anaokulları Müdürü Yeliz Demiral, "Bu şenlik Doğa Koleji ile Aliağa Belediyesi işbirliğiyle düzenlendi. Akademik eğitimin yanı sıra sosyal aktivitelere de çok önem veriyoruz. Anaokulunda Liseye kadar  olan çalışmalar yer alıyor  Hem öğrencilerimizin yaptıkları etkinliklerin tanıtımı hem de okul programında yer alan farklı konsep derslerin bir arada topladığımız şenlik. Zaten şenliği gezdiğinde göreceksiniz.  Kodlama Ve Robotik ., Doğa kolejin öğrencilerin oluştuduğu müzik  grubumuz  var.MBA  grubumuz var .Onlarda sosyal  sorumluluk projesini yürütüyorlar. Onlar şuan LÖSEV yararına soyal projesini yürüyorlar. Ayrıca Alanda kan bağışı aracı ver onun içinde sosyal proje çalışması yürütüyorlar .Buaradaki amacımız  çocuklarımızın keyifli vakit öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte eğlenceli bir gün geçirmek istedik.” dedi. // EGE BASIN GRUBU

dsc_0770.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.