29 Mart 2024
  • İzmir25°C

ÇAKMAKLI SPOR’DA HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK

Geçtiğimiz sezon ikinci amatör kümeyi ikinci tamamlayarak 2018/2019 futbol sezonunda birinci amatör liginde oynamaya hak kazanan Çakmaklı Spor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

Çakmaklı Spor’da Hedef Mutlak Şampiyonluk

11 Eylül 2018 Salı 14:43

ÇAKMAKLI SPOR’DA HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK

Geçtiğimiz sezon ikinci amatör kümeyi ikinci tamamlayarak 2018/2019 futbol sezonunda birinci amatör liginde oynamaya hak kazanan Çakmaklı Spor’da hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Antrenör Hüseyin Öndağ yönetimindeki Çakmaklı Spor’da hedef ligi şampiyon tamamlayarak sezon sonunda bir üst lig olan süper amatöre yükselmek.  

Aliağa’nın köklü kulüplerinden Çakmaklı Spor, yeni futbol sezonunda birinci amatör ligi birinci grupta mücadele edecek. Çakmaklı Spor’un grubunda; Ulukent, Türkellispor, Asarlık Gençler Birliği, Foça Belediye Bağarası, Maltepe Belediyespor, Gerenköyspor, Dadaşspor ve Yeni Foçaspor yer alıyor. Çakmaklı Spor, 29 Eylül’de başlayacak olan ligde ilk maçını Asarlık deplasmanında oynayacak. Ocak 2019’da sona ermesi beklenen ligde şampiyon olan takım bir üst lig olan süper amatör ligine adını yazdıracak. İkinci ve üçüncü olan takımlar ise play off oynayacak.

HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK
Lige mutlak şampiyonluk parolası ile hazırlandıklarını belirten Çakmaklı Spor Başkanı Halit Yavuz, “Ligimiz 29 Eylül’de başlayacak. Haftanın üç günü idman yapıyoruz. Hafta sonları ise hazırlık maçları oynuyoruz. Hazırlık aşamasında bugüne kadar Karabağlar Esnafgücü, Evka 5, Dadaşspor ve Ulupınarspor ile hazırlık maçlarımız oldu” dedi.

YENİ TRANSFERLER
Transfer döneminde takıma yeni katılan oyuncular hakkında bilgi veren Yavuz, “Takımımız yeni gelen oyuncular ile birlikte daha da güçlendi. Transfer döneminde Akçaabat Sebatspor’dan Fatih Uyak, Foça Belediyesi Bağarası’dan Tolga Yoldaş, Şirin Aşan ve Şafak Tan Yıldırım, Aliağaspor FK altyapısından Duran Doğan, Gürkan Eren ve Evren Karadeniz, Eski Foçaspor’dan Talip Yılmaz, Emrah Yılmaz, Dikili Spor’dan Mehmet Özcan, Recep Uğurcalı ve Kırıkkale Spor’dan kaleci Tugay Akgul’u takıma dahil ettik. Bu yıl U19 altyapı takımını da kurduk. Altyapıdan yetiştirdiğimiz oyuncuları önümüzdeki yıllarda takıma kazandırmayı planlıyoruz” dedi. 

ÇAKMAKLI SPOR ANTRENÖRÜ HÜSEYİN ÖNDAĞ: “SÜPER AMATÖR LİGİNE GÖRE BİR TAKIM KURMAYI PLANLADIK”
Çakmaklı Spor Antrenörü Hüseyin Öndağ ise Çakmaklı’nın Bölgesel Amatör Ligi’ni (BAL) kaldırabilecek tesis ve potansiyele sahip olduğunu söyledi. Öndağ, “Çakmaklı Spor olarak bizim bir hedefimiz var. Bu hedefi de yaklaşık beş yıllık bir periyoda yaydık. Bütçemiz de el verirse BAL ligine kadar çıkabileceğimize inanıyorum. Yönetimin ve Aliağa Belediyesi’nin büyük destekleriyle ikinci amatörden birinci amatör ligine yükseldik. Bize verilen bu destekleri iyi değerlendirerek bu sene de bir üst lige yükselmeyi hedefliyoruz. Grubumuzda çok iyi ve sert takımlar bulunuyor. Takımımızı kurarken Süper Amatör Ligine göre bir takım kurmayı planladık. Bu sayede süper amatöre çıktığımız takdirde çok fazla transfer yapma ihtiyacı da duymayacağız. Ayrıca Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın destekleriyle sahamız Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği standartlara getirildi. Çok güzel bir tesise ve sahaya kavuştuk. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve ekibine spora yaptığı destek ve yatırımlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.   

ÖNDAĞ: “LİGİ ZİRVEDE TAMAMLAYACAĞIZ”
Şampiyonluğa çok rahat ulaşabilecekleri bir kadroya sahip olduklarını da sözlerine ekleyen Öndağ, “Yönetim istediğimiz her futbolcuyu takıma kazandırdı. Eğer ki bir şanssızlık yaşamazsak ligi rahat bir şekilde zirvede tamamlayacağız. Bu takım bu sene şampiyon olmaz ise bu tamamen teknik kadronun suçu olacaktır” dedi. // EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.