28 Mart 2024
  • İzmir25°C

DİKEY SAHADA FUTBOL OYNADILAR

Akrobatlar tarafından dikey sahada gerçekleşen futbol karşılaşmasında nefesler tutuldu; heyecan dolu anlar yaşandı

Dikey Sahada Futbol Oynadılar

05 Haziran 2016 Pazar 16:17

DİKEY SAHADA FUTBOL OYNADILAR!

Süper Lig bitti ama futbol heyecanı Ankara’da oldukça ilginç bir şekilde devam ediyor. Yeniliklerin öncüsü ANKAmall, görenleri şaşırtan, bir o kadar da heyecanlandıran sıra dışı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Alışveriş merkezinin açık otoparkında, duvar cephesine kurulan dikey sahada yapılan futbol maçı izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Almanya’da gelen profesyonel akrobat futbolcuların oynadığı ve Türkiye’de ilk kez dikey sahada gerçekleşen müsabakada oyuncular yukarıda, taraftarlar ise aşağıda yer aldı. Bu kez sadece futbolseverler değil, tüm Ankaralılar bu heyecana ortak oldu.

BASIN MENSUPLARINDAN DOSTLUK MAÇI

Dikey sahada gerçekleşen kıran kırana mücadele sadece akrobatlar arasında olmadı. Basın mensupları tarafından da yoğun ilgi gören karşılaşmada ATV muhabiri Tahir İnan ve TRT muhabiri Doğancan Aksoy da dikey sahaya çıkarak kısa bir maç yaptılar. 2-2 berabere sonuçlanan maçta heyecan doruğa ulaştı.

EKSTREM SPORSEVERLERİN YENİ GÖZDESİ HOUSE RUNNİNG’E BÜYÜK İLGİ

Dikey futbol gösterilerinin yanı sıra etkinlik alanına bir de dikey yürüme platformu konumlandırıldı. Dileyen ziyaretçiler 15 metre yüksekliğinde olan bu platformda yürüyerek farklı bir deneyim yaşıyor. Avrupa’da çok yaygın olan House Running etkinliği Türkiye’de ilk kez yine ANKAmall’da uygulanıyor.

ŞUTUNU AT, HEDİYENİ KAP!

Bir diğer farklı etkinlik de RoboKeeper oldu. Tüm şutları kurtaran robot kaleci RoboKeeper kendine güvenenlerin de gözdesi haline gelirken, ziyaretçiler şut denemesine davet edilerek, en fazla gol atan katılımcılara hediyeleri veriliyor… Messi’denNeymar’a dünyanın en iyi futbolcularının deneyimlediğiRobokeeper, çekilen şutların neredeyse tamamını yakalayabilecek kadar mükemmelleştirilen bir sisteme sahip…

AHMET ÇAKAR VE EMRE TİLEV ANKAMALL’DA

Büyük ilgi ile karşılanan sıra dışı etkinlik, Ahmet Çakar ve Emre Tilev’le renklendi. Ankaralılarla söyleşi yapan usta hakem Ahmet Çakar ve spor spikeri Emre Tilev gelen soruları yanıtladı ve ziyaretçilerle sohbet etti. Sohbetin ardından Ahmet Çakar da dikey sahaya çıkarak bu farklı aktiviteyi deneyimledi. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.