29 Mart 2024
  • İzmir17°C

DOĞRU TERCİH DOĞRU GELECEK

ALİAĞA HABER/ DOĞRU TERCİH DOĞRU GELECEK

Doğru Tercih Doğru Gelecek

12 Temmuz 2017 Çarşamba 14:20

Üniversite adaylarına tercihlerinde yardımcı olmak ve Ege Üniversitesi’ni tanıtmak amacıyla 20-21 Temmuz 2017 tarihlerinde 08.30-16.30 saatleri arasında EÜ Merkez Kütüphanede “EÜ 9. Tercih Günleri- Üniversiteye Doğru Tercihim Ege’’ organizasyonu gerçekleştirilecek.

Ege Üniversitesi her yıl olduğu gibi bu yılda  LYS sonuçlarının  açıklamasının ardından  üniversite  adayı gençlere  Ege Üniversitesi’nin bölümlerini, eğitim ve sosyal imkânlarını  tanıtmak, gençlerin bilinçli tercihler yapmasına yardımcı olmak amacı ile tercih günleri düzenleyecek.  

Ege Üniversitesi 9. Tercih Günleri,  Ege Bölgesi’nden ve yurt genelinden gelecek öğrenci-veli tüm ziyaretçilere açık olacak.  Tercih günlerinde fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının  stantları yer alacak.

"Doğru Tercih Doğru Gelecek” teması ile düzenlenen tercih günlerinde öğretim elemanları tarafından, üniversite adaylarına tercih edebilecekleri bölümler ve iş imkanları konularında bilgiler verilecek. İZMİR(Ege Ajans)/ EGE BASIN GRUBU  aliağa güncel haber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.