29 Mart 2024
  • İzmir19°C

DOĞRU TERCİHİN ADRESİ DOKUZ EYLÜL TIP FAKÜLTESİ

ALİAĞA HABER/ Doğru Tercihin Adresi Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

Doğru Tercihin Adresi Dokuz Eylül Tıp Fakültesi

06 Temmuz 2017 Perşembe 12:14

DOĞRU TERCİHİN ADRESİ DOKUZ EYLÜL TIP FAKÜLTESİ
 
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Oğuz Dicle üniversite tercihlerinin yapılacağı bu günlerde öğrencilerin gelecekleri için en doğru seçeneği bulmalarını umduğunu belirterek yetkin bir kurumda seçkin öğretim üyelerinin gözetiminde, en çağdaş yöntemlerle eğitilmek ve saygın bir meslek edinmek isteyen öğrencileri fakültesine davet etti.

Gençlerin tatlı bir telaş içinde üniversite tercihleri yaptığı bu dönemde DEÜ Tıp Fakültesi de yeni öğrencilerini bekliyor. DEÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Oğuz Dicle DEÜ Tıp Fakülteli olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Fakültemizde Tıp Eğitimi, 10- 14 kişilik küçük gruplarla,   öğrenci merkezli olarak probleme dayalı öğrenim yöntemiyle verilmektedir. Bu eğitim, dünyanın en seçkin tıp fakültelerinde uygulanmakta olan eğitim modelidir.  Bu yöntem öğrenmeyi öğreten, merak ve gereksinime dayalı, erişkin öğrenmesi ilkelerini gözeten, insanı sadece biyolojik olarak değil, sosyal, kültürel ve psikolojik boyutları ile ele alan, mesleki becerileri eksiksiz olarak edindirmeyi hedefleyen ve öğrencinin gerçek yaşam ortamında öğrenmesini sağlayan özgün bir yöntemdir. Eğitimimizin kalitesi, ilk olarak 2011’de, ikinci kez ise 2017’de Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu (UTEAK) tarafından akredite edilerek tescillenmiştir.  Yaklaşık 500 öğretim üyesinden oluşan ve en güncel bilgi ve becerileriyle sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamanın heyecanını taşıyan eğitici kadromuzdan eğitim alacak olmanız gerçek bir ayrıcalıktır. Ülkemizin en güzel kentlerinden birinde bulunan Fakültemiz, en ileri teknolojiye sahip laboratuvarları, ameliyathaneleri, görüntüleme sistemleri ve servisleri ile haklı bir üne sahip hastanesi, eğitim amaçlı kurulmuş örnek mesleksel beceri laboratuvarları, öğrenme kaynakları merkezi ve kütüphaneleriyle, çok sayıda öğrenci kulübü, yüzme havuzu ve kapalı spor salonlarıyla gururlanacağınız bir ortam sunmaktadır. Mezunlarımızın insani ve mesleki yetkinlikleri meslek yaşamlarına başladıklarında kendileri ve toplum tarafından da fark edilmektedir. Bu nedenlerle Tıp eğitiminde doğru tercih doğru adres: DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ diyoruz. “/ EGE BASIN GRUBU  aliağa güncel haber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.