20 Nisan 2024
  • İzmir16°C

HELVACI BAL İÇİN PLAY OFF’LARDA

Geçtiğimiz yıl bir ilke imza atarak tarihinde ilk defa süper amatör ligine çıkma başarısı gösteren Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü, bir ilki daha gerçekleştirmenin peşinde.

Helvacı BAL İçin Play Off’larda

28 Mart 2019 Perşembe 17:21

HELVACI BAL İÇİN PLAY OFF’LARDA

ALİAĞA BELEDİYESİ HELVACI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 3 – 0 GÜRALTAY SPOR

Geçtiğimiz yıl bir ilke imza atarak tarihinde ilk defa süper amatör ligine çıkma başarısı gösteren Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü, bir ilki daha gerçekleştirmenin peşinde. İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grupta gösterdiği performansla ligi 52 puanla üçüncü sırada tamamlayan mavi beyazlar, play off eleme maçında karşılaştığı rakibini mağlup ederek Bölgesel Amatör Ligi için adını play off’lara yazdırdı.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ http://www.serkanacar.net/

Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü, play off eleme maçında beyaz grubu 43 puanla dördüncü bitiren Güraltay ile Karşıya Efsaneler stadında karşılaştı. Karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla kazanan Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü, BAL’a çıkabilmek için play off’larda mücadele etme hakkı kazandı. 

Karşıya Efsaneler stadında oynanan karşılaşmanın golsüz berabere tamamlandı. İkinci yarının hemen başında Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü Adnan Malat’ın golü ile 1-0 öne geçti. Burak Çırım skoru 2-0’a getiren golü kaydetti. Abdülkadir Çelikkaya ise attığı golle skoru 3-0 taşıdı. Bu gol aynı zamanda maçın sonucunu da belirledi. 

İLK MAÇ ÖZÇAMDİBİ İLE 4 NİSAN’DA
Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü’nün play off’lardaki rakipleri Özçamdibispor, Foça Belediye Spor, Torbalı Spor, Alaçatı Spor ve Ceyhan Altınyıldız olacak. Aliağa temsilcisi ilk sınavını 4 Nisan 2019 Perşembe günü Karşıyaka Efsaneler Stadında Özçamdibispor karşısında verecek. Play off’larda en fazla puanı toplayan takım BAL ligine adını yazdıracak.  

ALİAĞA BELEDİYESİ HELVACI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ TEKNİK SORUMLUSU HAKAN TURAN: “AMACIMIZ ALİAĞA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK”
Sezon başından bu yana BAL’ı hedeflediklerini belirten Aliağa Belediyesi Helvacı Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Hakan Turan, “Amacımız Aliağa’yı en iyi şekilde temsil etmek. Sezon başı planlamamızda BAL’a yükselmek vardı. Tüm çalışmalarımızı da bu doğrultuda yaptık. Belki de bizden beklenmeyen bir başarıya imza attık. Play off’larda tüm maçlarımız final havasında geçecek. En fazla puanı toplayarak BAL’a yükselmek istiyoruz” dedi. // EGE BASIN GRUBU


Aliağa Bld. Link: https://www.aliaga.bel.tr/helvaci-bal-icin-play-offlarda/

aliaga-helvaci-spor.jpegasev-thm-korosu-31052015-(18).jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.