28 Mart 2024
  • İzmir19°C

LEZZET FESTİVALİ

Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Türk mutfağının yöresel lezzetleri İzmirliler ile buluşuyor. Her ay iki hafta boyunca farklı bir yörenin şeflerinin ve mutfağının konuk olacağı Margaux

Lezzet Festivali

22 Eylül 2015 Salı 13:35

MÖVENPICK HOTEL IZMIR “LEZZET FESTIVALI” SUN EXPRESS ILE UÇURUYOR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Türk mutfağının yöresel lezzetleri İzmirliler ile buluşuyor. Her ay iki hafta boyunca farklı bir yörenin şeflerinin ve mutfağının konuk olacağı Margaux Restaurant’ta, hazırlanan yöresel tatlar öğlenleri açık büfe, akşamları ise a la carte olarak sunulacak. Üstelik, SunExpress’in sponsor olduğu “Lezzet Festivali”nde her gün iki kişiye uçak bileti hediye!
 
Mövenpick Hotel Izmir, her ay farklı bir mutfağın yemeklerini tadacağınız yeni konseptiyle yörelerin en favori lezzetlerini İzmirliler ile buluşturuyor. İlk olarak Ekim ayında Kayseri mutfağı ile başlayacak “Lezzet Festivali”, Aralık’ta Gaziantep, Ocak ayında Karadeniz Şubat’ta Hatay, Mart’ta Mardin ile devam ederek Nisan ayında Diyarbakır mutfağı ile son bulacak.  
 
Konuk şefler, kendi yörelerinin en meşhur lezzetlerini, özel olarak getirdikleri malzemelerle hazırlayacaklar. Öğlenleri açık büfe olarak sunulacak lezzetler, akşam tercihinize göre a la carte ya da tadım menüsü olarak servis edilecek. 
 
SunExpress Havayolları’nın sponsor olduğu “Lezzet Festivali”ne katılan konuklardan iki kişi hergün hediye uçak bileti kazanacak. Akşamları Margaux Restaurant’a gelerek o ayın konuk mutfağını tercih eden ve #Movenpicksunexpressileucuruyor hashtagi ile paylaşım yapanlardan iki kişi, hediye uçak bileti ile o şehre uçacak. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.