28 Mart 2024
  • İzmir20°C

MASKİ EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak için il genelinde aralıksız çalışıyor.

MASKİ Ekipleri Teyakkuzda

24 Mayıs 2016 Salı 18:22

MASKİ EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak için il genelinde aralıksız çalışıyor. Vatandaşların mağdur olmaması için bütün ekipleri ile sahada çalışan MASKİ, sorunlu bölgelere anında müdahale ederek etkili yağışın izlerini siliyor.

Son günlerde Manisa’yı da etkisi altına alan aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkın ve su baskınlarına MASKİ en kısa sürede müdahale etti. MASKİ ekipleri, Manisa merkez, Turgutlu ve Alaşehir’de etkili olan yağışların neden olduğu sorunları ortadan kaldırmak için yoğun mesai yaptı.

EKİPLERİMİZ HER AN MÜDAHALEYE HAZIR
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, ülke genelinde etkili olan aşırı yağışlarla ilgili MASKİ’nin yaptığı çalışmaları anlattı. Nohutçu, “Geçtiğimiz günlerde yaşanan etkili yağmur sebebiyle çok sayıda ihbar aldık ve sorunlu bölgelere hemen ekiplerimizi yönlendirdik. Bu anlamda Alo 185 Çağrı Merkezimiz oldukça faydalı oluyor. 17 ilçemizdeki vatandaşlarımızdan gelen taleplere mümkün olan en kısa sürede müdahale edebiliyoruz. Kanal açma araçlarımız ve vidanjörlerimizin de içinde bulunduğu araç filomuzla 7 gün 24 saat boyunca Manisamız’ın hizmetindeyiz” dedi.

AFETLE MÜCADELE YÖNETİMİ ÖNEMLİ
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yakup Koç, afet yönetiminin belediye ve idareler için önemine değindi. Koç, “Tüm Manisa’yı etkileyen normalin üzerindeki bu yağışlar afet kapsamında değerlendirilebilir. Turgutlu ilçemizdeki İzmir- Ankara Karayolu bile sular altında kaldı ve ulaşım aksadı. Bu yüzden afet yönetimi büyük önem taşıyor. Biz de MASKİ olarak bu konuda üzerimize düşen sorumluluğun farkında olarak, önlem alma yönündeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz her an müdahaleye hazır” açıklamasında bulundu. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.