16 Nisan 2024
  • İzmir16°C

SOCAR TÜRKİYE ALİAĞA OLİMPİYATLARI SONA ERDİ

SOCAR Türkiye’nin, çalışanlarının motivasyonunu artırmak ve spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiği ‘SOCAR Türkiye Aliağa Olimpiyatları’, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

SOCAR Türkiye Aliağa Olimpiyatları sona erdi

29 Temmuz 2019 Pazartesi 14:29

SOCAR Türkiye’nin, çalışanlarının motivasyonunu artırmak ve spora teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiği ‘SOCAR Türkiye Aliağa Olimpiyatları’, düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Petkim, STAR Rafineri, SOCAR Terminal, SOCAR Depolama ve SCR Gayrimenkul çalışanlarından oluşan bine yakın kişinin katılımıyla 12 farklı dalda 500’den fazla müsabakanın düzenlendiği olimpiyatlar, beş hafta sürdü

SOCAR Türkiye’nin iştiraklerinde düzenlenen ‘SOCAR Türkiye Aliağa Olimpiyatları’ Petkim lojmanlarındaki halı sahada gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi. SOCAR Türkiye çalışanları arasında, ekip ruhunu güçlendirmek ve spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen müsabakalarda 1.000’e yakın çalışan 12 farklı dalda 500’den fazla müsabakada mücadele etti. 24 Haziran’da başlayan ve Petkim, STAR Rafineri, SOCAR Terminal, SOCAR Depolama ve SCR Gayrimenkul’deki tüm kademelerden çalışanların katıldığı olimpiyatlar, beş hafta sürdü.

İlk kez tüm iştirakleri kapsayan yarımada genelinde yapılan olimpiyatlarda, çalışanların bireysel ve takımlar şeklinde; basketbol, voleybol, futbol, koşu, masa tenisi, tenis, bilardo, dama, satranç, langırt, dart ve tavla branşlarında yaptığı müsabakalarda şampiyon ve finalist olanlar, ödüllerini görkemli bir törenle Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov ve STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter’den aldı.

 

SOCAR Türkiye’nin gerçekleştirdiği organizasyonla ilgili değerlendirmede bulunan SOCAR Türkiye Kurumsal İletişim Başkanı Murat LeCompte, turnuvanın çok keyifli bir şekilde sona erdiğini belirterek, “SOCAR Türkiye olarak hem Aliağa’da hem de İstanbul’daki merkez ofisimizde bu olimpiyatları yıllardır düzenliyoruz. Aliağa’da geçtiğimiz hafta tamamlanan müsabakalarda SOCAR ailesi olarak birlikte spor yapmanın ve centilmence yarışmanın keyfini yaşadık. Çalışanlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgiden çok memnun kaldık. Bu olimpiyatlar sayesinde kendi aramızdaki bağları daha da güçlendirme fırsatı yakalıyor ve bu sayede kazandığımız olumlu sinerjimizi faaliyetlerimize yansıtarak çok daha başarılı işlere imza atıyoruz. Artık bir gelenek haline getirdiğimiz bu olimpiyatları önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Katılan tüm çalışanlarımıza mücadeleleri için teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.