• BIST 9142.4
  • Altın 2325.163
  • Dolar 32.3729
  • Euro 34.9661
  • İzmir 24 °C
» »

Modern Çocuk Oyun Parklarının İlki Uzunhasanlar'a

Modern Çocuk Oyun Parklarının İlki Uzunhasanlar'a
İlçe genelindeki mahallelerin yeni nesil oyun gruplarıyla donatılması için çalışma başlatan Aliağa Belediyesi, Uzunhasanlar Mahallesi’ndeki park yapım çalışmasını tamamladı.

İlçe genelindeki mahallelerin yeni nesil oyun gruplarıyla donatılması için çalışma başlatan Aliağa Belediyesi, Uzunhasanlar Mahallesi’ndeki park yapım çalışmasını tamamladı.

Her mahalleye bir modern oyun parkı ilkesiyle hareket eden Aliağa Belediyesi, çocukların daha güvenli alanlarda oyun oynayabilmeleri için kullanım ömrü geçmiş, güven arz etmeyen parkları yeni nesil modern oyun gruplarıyla yeniliyor.

Uzunhasanlar Mahallesi’nde çocukların hizmetine sunulan yeni nesil oyun parkına çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayan ‘Batık Gemi’ figürlü oyun grupları yerleştirildi. Ayrıca oyun grubu alanları çocuklar için daha güvenli ve hijyenik bir malzeme olan kauçuk zemin ile kaplandı. Led aydınlatmalarla donatılan park, gece kullanımı için de hazır hale getirildi. Modern park alanları, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan peyzaj çalışmalarıyla yeşil bir görünüme kavuşturuldu.

Çocuklar için yapılan oyun parkında yetişkinler de unutulmadı. Her yaştan insanın keyifli saatler geçirebileceği oyun parkına yetişkinler için günün her saati spor yapabilecekleri spor aletleri yerleştirildi. Yaklaşık 3 dönümlük bir arazi üzerine yapılan park alanının içerisinde yakın bir zamanda; piknik, mesire yeri ve düğün salonu da hizmete girecek.

ALİAĞA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Aliağa Belediyesi’nin çalışmaları sayesinde Uzunhasanlar Mahallesi’nin modern bir çocuk oyun parkına kavuştuğunu belirten mahalle muhtarı Erdoğan Halavut, “Çocuklarımızın güven içerisinde oynayabilecekleri bir alana ihtiyaçları vardı. Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün işbirliğinde yapılan çalışmalarla mahallemiz güzel bir park kazandı” diyerek yapılan hizmetlerden ötürü mahalle sakinleri adına Aliağa Belediyesi’ne teşekkür etti.

İzlenme: 7944
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu videoya henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78