• BIST 9524.59
  • Altın 2524.268
  • Dolar 32.5721
  • Euro 34.6338
  • İzmir 16 °C

Namık kemal İÖO Obeziteye karşı

Namık kemal İÖO Obeziteye karşı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Namık Kemal İlköğretim Okulu sporun faydalarına,çağın hastalığı olan obeziteye dikkat çekmek ve atletizim’e katkı vermek amacıyla yarışlar düzenledi. 60,100,150 metrede 1.sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf ve 4 sınıf öğrencileri

NAMIK KEMAL İ.Ö.O OBEZİTEYE KARŞI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Namık Kemal İlköğretim Okulu sporun faydalarına,çağın hastalığı olan obeziteye dikkat çekmek ve  atletizim’e katkı vermek amacıyla yarışlar düzenledi.

60,100,150 metrede 1.sınıf 2. Sınıf 3. Sınıf ve 4 sınıf öğrencileri arasında yapılan yarışlardan sonra derece giren 36 öğrenci Enka spor tesislerinde büyük finallerde kıyasıya yarıştı. Dereceye giren öğrencilere ödül töreni yapıldı.

Törene Emniyet Müdürü Sayın Hasan Tuğan, Aliağa Belediyesi İşletme Müdürü Sayın Erdem Uslu, Barbaros Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Zeki Koçalan, Aliağa İlçe Mili Eğitim Mali Birim Şefi Sayın Hüseyin Öztürk katıldı.

Tören sonrası bir açıklama yapan Namık Kemal İlkokulu Müdürü Nasuh Gökdemir dünyada oldukça yaygın olan Obeziteye dikkat çekme amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini söyledi. Gökdemir “Özellikle çağımızın hastalığı olan Obiziteye karşı gerek öğrencileri gerek Velilerin sporun üzerindeki olumlu etkilerini öğrenmelerini ve gün ışığına çıkmasını sağlamak, çocukların boş vakitlerini değerlendirmek yaşam kalitesinin artırılması ve Var olan spor dallarının tanıtılmasına ve yayılmasına katkıda bulunmak istedik” dedi. Çevrede bulunan spor tesisi ve araçlarını kullanabilmeyi de öğrencilere anlattıklarını söyleyen Gökdemir “burada öğrencilerimize beraber iş yapma. Belirtilmiş olan kurallara uyabilme. Yaptıkları işin sonucunda kazananları kutlayabilme vb. davranışları kazanmaları için bu tür etkinlikler yapmaya çalışıyoruz.

 Geleceğin başarılı sporcusunu ve sağlıklı spor yapan bireyleri yetiştirmek.  Buna benzer çalışmalar okulumuzda; Okul Yönetimi ve okulumuz beden eğitimi öğretmeni Adem ÇELİK tarafından bütün öğrencilerin spor konusunda bilinçlendirileceğini ve spor etkinliklerinin devam edecek” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78