• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • İzmir 16 °C

Muharrem Ayının İlk İftar Yemeği...

Muharrem Ayının İlk İftar Yemeği...
Muharrem Ayı’nın ilk gününde İnönü Mahallesi Cemevi’nde vatandaşlara iftar yemeği verildi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
Muharrem Ayının İlk İftar Yemeği...
 
Muharrem Ayı’nın ilk gününde İnönü Mahallesi Cemevi’nde vatandaşlara iftar yemeği verildi.
 
Muharrem Ayı’nın ilk gününde İnönü Mahallesi Cemevi’nde verilen iftar yemeğine Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP İl Başkanı Ali Engin ve CHP İl Başkanı Yardımcısı Ülkümen Rodoplu, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Duaların edildiği oruç açma yemeğine katılan Başkan Arslan masaları gezerek tüm mahalle sakinleriyle yakından ilgilendi, sohbet etti.
 
3 cemevinde daha iftar yemeği
Çiğli Belediyesi Muharrem Ayı’nda Çiğli’de bulunan diğer cemevlerinde de iftar yemeği vermeye başladı. Evka 2 Uğur Mumcu, Küçükçiğli ve Güzeltepe cemevlerinde de verilen iftar yemeklerinde vatandaşlar oruçlarını açmak için buluşuyorlar.
 
Başkan Arslan: “Bütün Dualar Kabul Olsun”
Muharrem Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dileyen ve memleketin bu son derece olumsuz koşullarla boğuştuğu bir dönemde barış, kardeşlik ve huzur getirmesi için vesile olmasını istediğini belirten Başkan Arslan, “Allah oruç tutan bütün vatandaşlarımızın dilek ve dualarını duysun inşallah. Oruçlarınızı kabul eylesin. Hepimiz oldukça sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bu sıkıntılı günleri atlatmamızda böyle ayların önemi ve değeri çok büyük. Kardeşçe birlik içinde yaşamaya ihtiyacımız var. Tüm değerlerimiz ortak. Bütün iyi dileklerimiz ve dualarımız sizlerle birlikte. Allah yaptığınız hizmetleri ve tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Bütün dualar kabul olsun” dedi.
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78