• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İzmir 20 °C

Dikili şehitlerin acısını unutmadı...

Dikili şehitlerin acısını unutmadı...
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 29 Ekim akşamı yapılması planlanan THM ve TSM konserlerinin Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen 3 askerimizin üzüntüsü ve yası nedeniyle iptal edildiğini aç
Şehitlerimizin üzüntüsü ve yası nedeniyle Dikili’de konserler iptal edildi
 
Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 29 Ekim akşamı yapılması planlanan THM ve TSM konserlerinin Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde şehit edilen 3 askerimizin üzüntüsü ve yası nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.
 
Sosyal Duyarlılık Nedeniyle Konserler İptal
Harunan Jandarma Karakol Komutanlığı’nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle (Konya-Çeltik), Jandarma Er Ramazan Köse (Artvin-Borçka), Jandarma Er Yunus Yılmaz’ın (Bingöl-Karlıova), Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristlerce düzenlenen kalleş saldırıda şehit edilmesi nedeniyle Dikili Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni programında değişiklik yaptı. Yaşanan menfur olay nedeniyle sosyal bir duyarlılık ortaya koyan Dikili Belediyesi, 3 şehidimize ve şehitlerimizin ailelerine saygı nedeniyle Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni kapsamında 29 Ekim akşamı gerçekleştirilmesi planlanan THM ve TSM konserlerini iptal etti. 29 Ekim akşamı gerçekleştirilecek Cumhuriyet Bayramı kutlama programı saat 19:30’da Bülent Ecevit Meydanı'ndan başlayıp Atatürk Meydanı’na kadar sürecek olan fener alayı ile başlayacak, ilçede eğitim veren kurumların öğrencilerinin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılığını ve sevgilerini anlatan gösterileri ile gerçekleşecek protokol konuşmalarıyla sona erecek.   
 
Cumhuriyete Bağlılığımızı Göstererek Şehitlerimizi Unutmayacağız
Başkan Mustafa Tosun, yaptığı açıklamada, Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde, teröristlerce çarşı izninde bulunan sivil giyimli 3 askerimizin kalleşçe arkadan yapılan saldırı sonucu şehit edilmesinin tüm halkımızı olduğu gibi Dikililileri de derinden yaraladığını ifade ederek, "3 askerimizin alçakça yapılan bir saldırı sonrasında şehit olması yüreklerimizde tarifi imkânsız büyük acılar yaşattı. Bu saldırı kalleşliktir, insanlık dışıdır. Gerçekleştirilen bu hain saldırıyı ve gerçekleştirenleri, arkasındaki güçleri nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri ile ülkemize başsağlığı diliyorum. Böyle bir elim olay yaşanınca çalışma arkadaşlarımızla oturduk düşündük, akşam programında konser yapmanın doğru olmadığına karar verdik. Etkinliğimizin akşam bölümünde yer alan konser kısmını iptal ettik. Çünkü kaybettiğimiz vatan sevdasıyla, bayrak sevdasıyla, cumhuriyet sevdasıyla toprağa düşen 3 yiğit askerimizdi. Gerçekleştireceğimiz Cumhuriyet Bayramı töreni fener alayı yürüyüşümüzde yaşanan olumsuzluklara inat Dikilili hemşerilerimle el ele vererek Cumhuriyetimize bağlılığımızı gösterecek, tüm şehitlerimizi de şükran ve minnetle yad edeceğiz. Şehitlerimizin ölmeyeceğini, unutulmayacağını, vatanımızın asla bölünmesine de izin vermeyeceğimizi dosta, düşmana haykıracağız’ dedi. 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78