• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İzmir 22 °C

Karşıyaka Ata’dan Ana’ya koşacak

 Karşıyaka Ata’dan Ana’ya koşacak
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. yılı nedeniyle “Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu” düzenliyor. Spora büyük önem veren Atatürk’ü ve O’nu Türk milletine kazandıran annesi Zübeyde Hanım’ı anacak olan yüzlerce kişi, 9 Kasım P
KARŞIYAKA ATA’DAN ANA’YA KOŞACAK...
 
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. yılı nedeniyle   “Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu” düzenliyor. Spora büyük önem veren Atatürk’ü ve O’nu Türk milletine kazandıran annesi Zübeyde Hanım’ı anacak olan yüzlerce kişi, 9 Kasım Pazar sabahı Anayasa Meydanı’ndan Zübeyde Hanım’ın Kabri’ne koşacak.
 
4 KİLOMETRELİK KOŞU
Karşıyaka, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 76. yıl dönümünde “Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu” ile anacak. Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen koşu, 9 Kasım Pazar sabahı yüzlerce Atatürk sevdalısını Anayasa Meydanı’nda buluşturacak. İzmir ve çevre illerden büyük katılım olması beklenen koşunun startını Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar verecek. Meydandan sahil, Girne Caddesi ve Atatürk Caddesi’ne devam edecek olan koşu güzergahı, Zübeyde Hanım Kabri'nde son bulacak. Etkinlik çerçevesinde toplam 4 bin 200 metrelik parkur koşulmuş olacak.
 
KAYITLAR BAŞLIYOR 
Erkekler için 15, kadınlar için de 13 ayrı kategoride gerçekleştirilecek koşuda engelliler için ‘tekerlekli sandalyeli’ ve ‘sandalyesiz’ kategorileri de olacak. Organizasyona katılmak isteyenler için kayıtlar 1 Kasım Cumartesi günü başlayacak. Karşıyaka Belediyesi Mavişehir Spor Salonu'nda kabul edilecek kayıtlar, 8 Kasım Cumartesi saat 13.00’e kadar devam edecek. Ayrıca, internet üzerinden de kayıt yaptırılabilecek. Her katılımcıya tişört ve katılım belgesi, ilk üçe girenlere de şilt takdim edilecek.
 
ATATÜRK SEVDALILARINA DAVET
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü coşkuyla anmak isteyen herkesi “Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu”na davet eden Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ anlayışını benimseyen, örnek bir lidere sahip olduğumuz için şanslıyız. Spora ve sporcuya büyük önem veren Ulu Önder’i ve onu Türk milletine kazandıran annesi Zübeyde Hanım’ı, ‘Ata’dan Ana’ya Saygı Koşusu’ ile anıyoruz. Tüm Karşıyakalıları, bu anlamlı organizasyona davet ediyorum” dedi.
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78