• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İzmir 14 °C

Aliağalılar Türk Sanat Müziğine Doydu

Aliağalılar Türk Sanat Müziğine Doydu
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri / Aliağa Belediyesi Sanat Evi'nin (ASEV) kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında

ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI SERKAN ACAR, “ALİAĞA’DA YAŞAMANIN AYRICALIK OLDUĞUNU HEP BİRLİKTE GÖSTERECEĞİZ”

Aliağa Belediyesi Sanat Evi'nin (ASEV) kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği, Türk Sanat Müziği güz konserlerinin ilki olan 'Bir Nihavend Gece' Aliağalılardan büyük ilgi gördü. Aliağa Tüpraş Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan ve yüzlerce Türk Sanat Müziği seveninin katıldığı gecenin sonunda, Aliağa Sanat Evi Türk Sanat Müziği Korosu, sanat severlerden büyük alkış topladı.

Ünlü sunucu Yunus Yeşilözün sunumunu yaptığı gecede, koro şefi Tolga Akşit yönetmenliğinde nihavend makamından koro ve solo halinde 21 parça seslendirildi. Müzik ziyafetinin yaşandığı geceye Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Başkan Vekili Mehmedali Özkurt katıldı. Gecenin sonunda Başkan Acar, koro şefi Koray Akşit’e teşekkür çiçeği verdi.

 BAŞKAN ACAR, “ALİAĞA’DA YAŞAMANIN AYRICALIK OLDUĞUNU HEP BİRLİKTE GÖSTERECEĞİZ”
Gecenin sonunda Aliağa Sanat Evi Türk Sanat Müziği Korosuna teşekkür etmek için sahneye çıkan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Bir güz akşamında bir nihavend geceyle, ruhumuzu ısıtan başta koro şefimize, saz üstatlarımıza ve çok değerli koromuza çok teşekkür ediyorum. İnancım şudur ki koromuzun bu başarısı tüm İzmir’de hatta tüm ülkede duyulacaktır. Aliağa’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu hep birlikte göstereceğiz” diye konuştu.

AKŞİT:  ALİAĞA’DATÜRK SANAT MÜZİĞİNE OLAN İLGİ SEVİNDİRİCİ
Aliağa’daTürk Sanat Müziğine olan ilginin kendisini sevindirdiğini dile getiren Aliağa Belediyesi Sanat Evi (ASEV) Türk Sanat Müziği Koro Şefi Tolga Akşit yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bir buçuk ay süren hazırlıklarımız sonucunda Aliağalılara güzel bir konser hazırladık. Arkadaşlarımızla beraber heyecanlı olduğumuz kadar da keyifliyiz. Aliağalılara güzel bir gece yaşattığımıza inanıyorum.” 
 Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri      

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78