• BIST 9679.8
  • Altın 2489.35
  • Dolar 32.4435
  • Euro 34.4467
  • İzmir 20 °C

Gençler, Kariyer Planlaması Yapmalı

Gençler, Kariyer Planlaması Yapmalı
14-15 Kasım tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuar Alanında İstihdam Fuar’ı yapıldı. Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarının katıldığı fuarda, IBM İstihdam Anonim Şirketi standı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
GENÇLER, KARİYER PLANLAMASI YAPMALI
 
14-15 Kasım tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuar Alanında İstihdam Fuar’ı yapıldı. Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarının katıldığı fuarda, IBM İstihdam Anonim Şirketi standı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. 
 
İzmir Enternasyonal Fuar Alanında 14- 15 Kasım Tarihleri arasında Türkiye’nin önde gelen tanınmış sanayi kuruluşları ve özel istihdam sağlayan birçok şirketin katılımıyla, İstihdam Fuar’ı yapıldı. İzmir Enternasyonal Fuar Alanında bulunan IBM İstihdam Anonim Şirketi standı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Vatandaşların İzmir Enternasyonal Fuar Alanında bulunan IBM İstihdam standına yoğun ilgi göstermesine teşekkür eden İBM İstihdam A.Ş İnsan Kaynakları Uzmanı Cem Dalman: ‘’ İstihdam Fuar’ına ve İBM İstihdam A.Ş ilginin fazla olması bizleri sevindiriyor. Ama bu ilginin bu denli fazla olması, işsizlik oranının fazla olmasıyla alakalıdır. Buradan, İstihdam Fuar’ını organize eden başta İŞKUR olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer emeği geçen kişi, kurumlara teşekkür ediyorum’’  diye konuştu.
 
İNSAN KAYNAKLARI ÖNEM KAZANDI
Özellikle iş arayan gençlerin kariyer planlaması yapması ve ekstra alanlarda kendilerini geliştirmesi tavsiyesinde bulunan Dalman, istihdam ofislerinin gün geçtikçe öneminin arttığı ve bu konuda doğru iş, doğru personel seçimi önemli hale geldiğini, daha da önemlisi insan kaynakları yönetiminin hiç olmadığı kadar önem kazandığını söyledi. İnsan Kaynakları Uzmanı Cem Dalman, doğru iş ve doğru personel seçiminde IBM İstihdam A.Ş’nin İşveren ve iş arayan kişilerin yardımcısı olduğunu, bu konu da www.ibmistihdam.com adresine başvurabileceklerini vurgusunu yaptı. 
Admin: [email protected]   Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri       
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78