• BIST 9059.38
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İzmir 25 °C

MHP güçlü teşkilatlarla seçime girecek

MHP güçlü teşkilatlarla seçime girecek
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatının Kongre Takvimi belli oldu. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
MHP GÜÇLÜ TEŞKİLATLARLA SEÇİME GİRECEK
 
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatının Kongre Takvimi belli oldu. Kongrelerin Türk Milliyetçileri için bir yarış zemini olmadığını, zafere hazırlık platformu olduğunu vurgulayan İl Başkanı Karataş, “kazanan ve kaybedenin olmayacağı bir süreci hep birlikte yaşayacağız. Kazanan sadece ve sadece Milliyetçi Hareket Partililerin tamamı olacaktır” dedi .
 
Genel seçimlerden önce il ve ilçe kongrelerini tamamlamayı planlayan MHP’nin İzmir il teşkilatının da kongre takvimi belli oldu. Kongre hazırlıklarına hız veren MHP İzmir il teşkilatında gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısıyla kongre takvimini ve işleyişi değerlendiren İl Başkanı Karataş; “MHP’nin ve Türk milliyetçilerinin tamamının kazanacağı bir kongre sürecine hazırlanıyoruz. Buradan çıkan yönetim kurullarımız 2015 Genel Seçimlerinde sorumlulukları üzerine alabilecek yapı ve bilgi de oluşacaktır düşüncesindeyim. İlçe teşkilatlarımız ve aday olan arkadaşlarımız için ortaya koyduğumuz ölçü Genel Başkanımızın ortaya koyduğu ölçüdür. Tüm arkadaşlarımızın ahlak timsali, iman timsali ve örnek şahsiyetler olduğunu bütün herkes biliyor. Teşkilat yapılarımız bu kongrelerden daha da güçlenerek çıkacaktır. Tam saha baskı yapacak, yolsuzluklara ve yandaşlara karşı mücadele verecek MHP teşkilatlarının hazırlığını ve planlamasını yapıyoruz” Dedi.
 
Susmak yok, harekete devam
MHP’nin İzmirlilerle buluşmaya artık hazır olduğunu sözlerine ekleyen Karataş, “İzmirli hemşehrilerimizle safha safha kucaklaşıyoruz. Son yerel seçimlerde elde ettiğimiz sonuçlar yetmese bile bizleri gayretlendirdi. Aldığımız başkanlıklar, Büyükşehir Meclis Üyelikleri ve İlçe Belediyeleri Meclis Üyeleri bunu ortaya koyuyor. Şimdi sesimizi daha çok çıkarmaya hazırlanıyoruz. Bu İzmir ile bütünleşmiş bir ses olacak. ‘Susmak yok, harekete devam’ anlayışıyla dinamik yapılarla 2015 seçimlerinde mücadele edeceğiz. 
 
Mücadele ruhumuz çok güçlü 
 
Biliyorum ki hiçbir ülküdaşımın makam ve mevki kaygısı yok. Biz Türk Milleti ve mukaddesatımız için gençliğini, geleceğini ve hayatını silip atmış bir inancın temsilcileriyiz. Bu yönüyle mücadele ruhumuz çok güçlü. Hamd olsun ki, bu ruh bizde hala yaşıyor. Kongrelerimizde de muhteşem bir heyecan, unutulmayacak bir coşku ve gücümüze güç katacağımız bir siyasi hava oluşturacağız.” Diye konuştu.
 
Cevabı İzmir Verecek
AKP İl Başkanına da gönderme yapan İl Başkanı Karataş; “alacağı cevaptan korkan bir siyasi partinin il başkanı kaçak güreşmeye devam ediyor. Şunu bilsin ki kaçabileceği hiçbir yer, sığanabilecekleri hiçbir vicdan yok! Töriste kucağını açanlar, düğün-dernek yapıp halay çekenler şunu bilsin ki günü geldiğinde onlara amansız bir tokatla cevap verilecektir. Bu cevabı da İzmir verecektir! Habur rezaletini işaret ederek siz hala orada mısınız diyen mihraklara şimdiden söyleyelim evet biz hala oradayız; Büyük Türk Milleti unutmaz, unutmuyoruz! Ermeni zulmünü unutmayanlardanız, Vahşi balkan çetelerini sırpları ve Bulgarları unutmayanlardanız! Yunanı, İngilizi, Fransızı ve Rusu unutmayanlardanız! Damat Ferit’i de ve onun yanaşmalarını da unutmayanlardanız! Habur’u ve bunu hazırlayanları da elbet unutmayacağız! Siz unutursanız ve unutturmaya çalışsanız bile biz daima hatırlatmaya muktediriz! Diye konuştu.
 
Delege Seçimleri
MHP İzmir’in ilçe kongre tarihleri ise şöyle; Üye sayılarının delege sayısına uygun olan Balçova, Bayındır, Beydağ, Çeşme, Dikili, Foça, Güzelbahçe, Karaburun, Kınık, Kiraz, Menderes, Seferihisar, Selçuk ve Urla ilçe teşkilatlarında kongre tarihleri 13-28 Aralık 2014 arasında gerçekleştirilecek.
 
Aliağa, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Gaziemir, Konak, Menemen, Ödemiş, Tire ve Torbalı’da ise 24-30 Kasım 2014 tarihleri arasında önce delege seçimleri yapılacak, 29 Aralık-18 Ocak 2014 tarihleri arasında da bu ilçelerde ilçe kongreleri gerçekleştirilecektir.
 
Narlıdere ilçe teşkilatı ise yeniden kurulup çalışmalara katılacaktır.
Admin: [email protected]   Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri       
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78