• BIST 9530.47
  • Altın 2477.439
  • Dolar 32.4179
  • Euro 34.6806
  • İzmir 18 °C

Minik başkandan genç başkana ziyaret

Minik başkandan genç başkana ziyaret
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
MİNİK BAŞKAN GENÇ BAŞKAN’I ZİYARET ETTİ
 
Geçtiğimiz günler de Atatürk İlkokulunun Meclis Başkanlığına seçilen Lara Su Güner, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti.
 
Atatürk İlkokulunda eğitim gören öğrenciler adına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı ziyaret eden Güner, Atatürk İlkokulunun öncelikli ihtiyaçlarını Başkan Acar’a iletti.
 
Lara Su Güler’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da Güler’in kendisine ilettiği ihtiyaçlara yönelik neler yapılabileceği konusunda gerekli çalışmayı yaptıracağını söyledi. Başkan Acar, ziyaretin anısına, Meclis Başkanı Lara Su Güner ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, Güner’e yeni görevinde başarılar diledi.
 
Ziyaretinde öğrenci arkadaşlarının da selamını Başkan Acar’a ilettiğini belirten Güner, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada sıcak bir ortamda karşılandığını belirterek, şöyle dedi:“ Gelmeden önce çok heyecanlıydım. Başkanımız beni çok iyi karşıladı. Okulumuzun ihtiyaçları hakkında konuştuk. Şu an kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Çünkü Başkanımız kendisine ilettiğim sorunların çözümüne olumlu yönde yaklaştı. Ayrıca Başkanımızla da görüşmekten dolayı çok mutlu oldum.”   Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri      
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78