• BIST 9142.4
  • Altın 2325.529
  • Dolar 32.3782
  • Euro 35.0031
  • İzmir 25 °C

Abdurrahim Aydemir'den Hodri Meydan

Abdurrahim Aydemir'den Hodri Meydan
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Teşkilatı’nın 10 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirdiği 11. Olağan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığı görevine üst üste 3. kez seçilen MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa gündemini değerlendirdi.
MHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ABDURRAHİM AYDEMİR’DEN HODRİ MEDYAN 
 
Şahner Eser 
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Teşkilatı’nın 10 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirdiği 11. Olağan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığı görevine üst üste 3. kez seçilen MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa gündemini değerlendirdi. 
 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a yönelik eleştiriler karşısında bugüne kadar suskunluğunu koruyan Başkan Aydemir, sessizliğini bozdu. Kongre sonrası basının karşısına geçen Başkan Aydemir, Aliağa Belediye Meclisinde AK Parti ile CHP’nin ittifak yaparak, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın hizmetlerini engellemeye çalıştıklarını öne sürdü. Aliağa’da engellenmeye çalışılan yatırımların engel onlara da hizmet vereceğini hatırlatan Başkan Aydemir, Meclis çoğunluğu avantajını kentin aleyhinde kullanarak Aliağa’nın gelişmesine engel olmaya çalışanların bu yaptıklarının bedelini er ya da geç ödeyeceğini söyledi. 
 
SÖZ KONUSU ALİAĞA İSE…
Aliağa’da herkesin siyasi görüşüne, düşüncesine ve gönül verdiği partisine saygı duyduğunu dile getiren Başkan Aydemir, “ Özellikle Aliağamızda teşkilatı bulunan siyasi partilerin İlçe Başkanları her ne kadar partilerini temsil ediyor olsalar da, söz konusu Aliağa olduğunda ilçemizin menfaatlerini ön planda tutmak mecburiyetindedirler”  dedi
 
ALİAĞA'NIN GELECEĞİNİ ÇALMAYIN!
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın siyasi argümanlarla köşeye sıkıştırılmak istendiğini öne süren Başkan Aydemir, Aliağa’nın sahipsiz olmadığını belirterek, şöyle konuştu: “Belediye başkanımızın projelerine engel olma çabası ve gayreti içinde olanlar, Serkan Acar’ın projelerini bir gün dahi geç başlatmasına sebep olurlarsa bunun vebali üzerlerinde olur. Zira izledikleri siyaset anlayışıyla Aliağa’mızın beş yılını, hatta geleceğini çaldıklarını unutmasınlar”
 
BİRLİKTELİKLERİ GENEL SEÇİMLERE DE  YANSIYABİLİR
Yeniden yapılanan MHP Aliağa İlçe Teşkilatı olarak Aliağa’da sahneye konulmaya çalışılan bu oyuna asla izin vermeyeceklerini ifade eden Başkan Aydemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aliağa kamuoyunun bildiği gibi Belediye Meclisimizde Merkezi iktidarın temsilcileri ile Ana Muhalefet Parti’sinin temsilcileri  bugüne kadar emsali görülmemiş bir şekilde ittifak içindeler. Türkiye genelinde birbirine zıt olan bu 2 siyasi partinin Aliağa’da ki birlikteliği korkarım ki; Kuzey İzmir’i ve dolayısıyla Aliağa’yı temsil etmek üzere yapılacak olan milletvekili tercihlerinde de birlikte hareket etme içgüdüsünü getirecektir.” 
 
İLK VE SON UYARI
Yerel yönetimle yapılan kör dövüşünün Aliağa halkı tarafından ibretle izlediğini anlatan Başkan Aydemir, şunları söyledi: “Aliağa’da Aliağa’nın istikbalini düşünen, güçlü ve akıllı muhalefete ihtiyacımız var. Bu noktada  Aliağa’nın menfaatlerini ön planda tutan muhalefeti biz kucaklarız; saygı duyarız. Siyasi elbisemizi çıkarır, hizmet gömleğimizi giyeriz. Üzerimize ne görev düşüyorsa onu yaparız. Bu konuda davet bekleyenler varsa, söz konusu Aliağa olduğunda bizden hiç kimse davet beklemesin. Çünkü bizim kapımız herkese açıktır. Bize yapılacak davetlere şartsız evet demeye hazırız. Ancak Aliağa’nın ikbal ve istikbali adına aynı hassasiyeti siyasi rakiplerimizin de göstermesini bekleriz. Bu noktada ilk ve son uyarımızı yapıyoruz; Aliağa’nın yerinde saymasına göz yumamayız. Zira buna sebep olanlara halkımız sandıkta hesap soracaktır” 
 
SİYASETİN DE  ETİK KURALLARI  VAR!
Yerel yönetimlerden sorumlu MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Murat Taşer’in Aliağa ile ilgili yaptığı açıklamadan sonra, Murat Taşer’e AK Parti ile CHP Aliağa İlçe Başkanlarının basın üzerinden cevap verdiğine dikkat çeken Aydemir, “Siyasetin doğası gereği saygı çerçevesinde herkes herkesi eleştirebilir, eleştirilere yanıt verebilir. Kimin haklı kimin haksız olduğunu ise halk değerlendirir ve gereğini yapar. Ancak hangi partiden olursanız olun siyasetin etik kuralları vardır. Örneğin ben Aliağa MHP ilçe Başkanı olarak başka bir partinin İzmir İl Başkanıyla siyasi çekişmeye girmem. Bizim aldığımız siyasi terbiye bunu gerektirir. Bu kavramda Sayın İl Başkan Yardımcımızın  açıklamalarına Aliağa İlçe Başkanları’nın değil,  mevkidaşlarının yanıt vermesi gerekirdi. Yakışmadı, yakıştıramadık” diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78