• BIST 9524.59
  • Altın 2493.68
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.664
  • İzmir 16 °C

Aliağa'da Güzel şeyler oluyor.

Aliağa'da Güzel şeyler oluyor.
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri

ALİAĞALILAR İÇİN 48 SAATTE YENİ YAŞAM ALANI

Aliağa Belediyesi tarafından Onat Kutlar Caddesinde bulunan ve geçici otopark olarak kullanılan alanda, 48 saat gibi rekor bir sürede inşa edilen dinlenme parkı hizmete girdi.


Aliağa’nın imajını değiştiren projeleri kısa sürede hayata geçirmesiyle dikkatleri üzerine toplayan Aliağa Belediyesi, 48 saat gibi kısa bir sürede Aliağa’ya yeni bir yaşam alanı daha kazandırdı. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Park’ın 48 saatte inşa edilme hedefinin gerçeklemesi için yapım çalışmalarında adeta seferber olan belediye işçileri ile birlikte omuz omuza çalıştı. 

ALİAĞA’YA AYRI BİR HAVA KATTI 
Meydan ve park düzenlemeleriyle kente saygınlık kazandıran Aliağa Belediyesi’nin bir dönüm alan üzerine inşa ettiği dinlenme parkına dikilen palmiye ve jakaranda ağaçları Aliağa’ya çok farklı bir hava kattı. Ağaçlarla birlikte boş alanlar çimlendirildi. Etrafı ahşap çitlerle çevrilen ve hercai menekşe gibi mevsimlik çiçeklerle donatılan parkta oturma grupları, ahşap kamelyalar ve modern aydınlatma direkleri beğeni topladı. 

ALİAĞALILAR YENİYIL SÜRPRİZİNİ SEVDİ 
İnsanların hoşça vakit geçirebileceği Park’ın 48 saatte inşa edilmesi Aliağa kamuoyunda büyük yankı buldu. Sabah dükkânlarını açmak üzere Onat Kutlar Caddesine gelen Aliağalı esnaflar gördükleri manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yapım aşamaları hızlandırılmış çekimle adım adım kaydedilen Park’ın yapılış öyküsü de sosyal medya üzerinden yayınlandı.

Aliağa Belediyesine sosyal medya aracılığı ile adeta teşekkür yağdıran vatandaşlar; henüz isminin ne olacağı belirlenmeyen parka; 48 saat parkı, ekspres park, sürpriz park, çabuk park, park kondu gibi önerilerde bulundu. 


ALİAĞALILARA 48 SAATTE YENİ YAŞAM ALANI
Aliağalıların Hizmetine sunulan park’ın hem yapım aşamasındaki hızıyla, hem ilçeye estetik bir görünüm kazandırmasıyla hem de belediye imkânları ile yapılmasından ötürü Aliağa Belediyesi’nin örnek bir çalışmaya imza attığını belirten Aliağalı vatandaşlar; “Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Aliağa genelinde yıllarca boş bir şekilde duran ve görsel kirlilik oluşturan alanları prestij alanlarına dönüştürüyor. Kentimizin yaşam kalitesini yükseltmek adına gece gündüz demeden var gücüyle çalışıyor. Bu çalışmalar esnasında da ilçemizde görüntü, gürültü, çevre ve trafik düzeninde olumsuzlukların minimum seviyede yaşanması için tüm projelerini sürat ile yürütüyor. Biz ondan razıyız, Allah da ondan razı olsun” diyerek, başta Başkan Acar olmak üzere Aliağa’da gerçekleştirilen çalışmalara emeği geçen herkese teşekkür ediyor. 

48 SAATTE KARBON MONOKSİTTEN ÇİÇEK KOKULARINA
Aliağa için hizmet aşkının hiçbir zaman bitmeyeceğini dile getiren Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da Aliağa Belediyesi olarak hedeflerinin insanların yaşamasından keyif alacağı bir kent yaratmak olduğunu belirterek, “Çalışmalarımızın ve elde ettiğimiz başarıların tek mimarı Aliağa halkımızdır. Aliağa halkımızın desteğiyle daha yaşanabilir bir Aliağa hedefimizi gerçekleştirme noktasında kısa sürede önemli adımlar attık. İnşallah yine halkımızdan aldığımız o büyük destekle daha nice çalışmalara hep birlikte imza atacağız” dedi.

Öte yandan Kuzey Ege Bölgesinde bulunan ilçeler arasında bir ilki yaşayan Aliağalılar aileleriyle birlikte hizmete giren parka akın etti. Son dönemde tüm yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havaların yerini yazdan kalma güneşli havalara bırakmasını da fırsat bilen Aliağalılar yeni yaşam alanlarında hem güzel havanın hem de yeni dinlenme parkının keyfini çıkardı. Kentin ambiyansını değiştiren park daha ilk günlerinden renkli görüntülere sahne oldu. Ayrıca aynı bölgede bulunan iki dönümlük atıl alanda da Aliağalılar için ikinci bir sürpriz olacak yeni bir projenin daha yapımına pazartesi günü başlanacağı öğrenildi.
 Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78