• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • İzmir 24 °C

Dünya'nın sonu Aliağa'da

Dünya'nın sonu Aliağa'da
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
DÜNYA’NIN SONU ALİAĞALILARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
 
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin rol aldığı, iki bölümden oluşan ‘Dünya’nın Sonu.Net’ isimli komedi oyunu Aliağalı tiyatro severlerin karşısına çıktı. Aliağa Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Tüpraş Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelenen oyun Aliağalılardan büyük ilgi gördü. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler sahnede sergiledikleri başarılı performans izleyicileri kahkahaya boğdu.
 
Eski parlak günlerine tekrar dönmeye çalışan, bunalımdaki bir yazar (Ziya) ve ona yardımcı olmaya çalışan beceriksiz ilham perisinin (Tarhun) hikayesi absürt bir dille anlatıldığı oyunda; Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Mustafa Önder Keskin, Kahraman Sivri ve Başak İlhan sahne aldı.
 
Müzik ve dans eşliğinde oyuncuların performansı ile sergilenen oyunda Aliağalı tiyatroseverler keyifli bir gece yaşadı. Büyük beğeni toplayan oyun, bitiminde izleyenler tarafın ayakta alkışlandı.Oyun sonunda sahneye çıkan Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, oyuncuları tek tek tebrik ederek, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler ile birlikte ekibine çiçek takdim etti. 
 
BEHZAT UYGUR: TİYATRONUN UFKU BAMBAŞKADIR
Özellikle yerel yönetimlerin insanları tiyatro ile buluşturmasını çok önemsediklerini dile getiren Behzat Uygur, “Tiyatronun ufku bambaşkadır. Yerel yönetimlerin tiyatroya destek vermesi ve tümünün bu yoldan gitmelerini arzu ediyorum. Yapılan tiyatro organizasyonlarının araştırılarak yapılması, profesyonel insanlar tarafından yapılıyor olmasından dolayı da Aliağa Belediyesi’ni kutluyorum” dedi. 
 
SÜHEYL UYGUR: YAZ SEZONUNDA ALİAĞA’YA TEKRAR GELECEĞİZ
Oyun sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Süheyl Uygur, “ Geçtiğimiz yıl Aliağa’ya geldiğimizde yaklaşık bin 500 kişilik bir seyirci karşısında oynamıştık. Uygur Tiyatrosu olarak bundan çok memnun kalmıştık. İlk defa bir kış sezonunda Aliağa’ya geldik. Kışın Aliağa’nın başka bir güzellikte olduğunu da gördük. Oyunumuzun başlayacağı günden birkaç gün önce biletlerin tükenmiş olması Aliağalıların tiyatroya olan ilgisinin bir göstergesidir. Yaz sezonunda tekrar Aliağa’ya geleceğiz. Nejat Uygur’un yıllar önce oynadığı Marko Paşa isimli oyun ile Aliağa’da sahne alacağız. Bu oyunda annem babamla birlikte sahne alırdı. Bu sezon oynayacağımız Marko Paşa oyununa annemi de dahil edeceğiz ve yaz sezonunda Aliağalıların karşısına çıkacağız” dedi. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78