• BIST 8988.07
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İzmir 20 °C

TUBİTAK'tan Akademisyenlere Destek

TUBİTAK'tan Akademisyenlere Destek
EBİLTEM’de “TÜBİTAK 3001 Başlangıç Ar-Ge Destekleme Programı Bilgilendirmesi ve Proje Yazım Atölyesi” tanıtıldı. Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Ha
EBİLTEM’de  “TÜBİTAK 3001 Başlangıç Ar-Ge Destekleme Programı Bilgilendirmesi ve Proje Yazım Atölyesi”  tanıtıldı.
 
Doç. Dr. Şenkardeşler, “Benim her projem en az 3-4 kez reddedildi. Sonuç olarak psikolojik çöküntüye uğradım ancak yılmadım. Şimdi projemi reddedip beni daha iyi yerlere taşıyan, hatasız projeler oluşturmama ışık tutan  proje yürütücülerine teşekkür ediyorum ,çünkü onlar reddettikçe ben daha çok hırslanıp hep daha iyisini yaptım. Sizde ilk olumsuzlukta yılmayın” dedi.
 
Ege Üniversitesi EBİLTEM Teknoloji Ofisi’nde “TÜBİTAK 3001 Başlangıç Ar-Ge Destekleme Programı Bilgilendirmesi ve Proje Yazım Atölyesi” akademisyenlere tanıtıldı.
 
Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Şenkardeşler  yaptığı sunumda TÜBİTAK’IN 3001 programını anlattı. Doç. Dr. Şenkardeşler, “Programın amacı, Ar-Ge projesi hazırlama ve yürütme kültürünün yaygınlaşmasını sağlamak için, ARDEB tarafından desteklenen projelerde yürütücü olarak görev almamış olan, üniversite, kamu kurum/kuruluşu veya özel kuruluşlardaki araştırmacıların sunacakları Ar-Ge projelerini desteklemektir” dedi.
 
Doç. Dr. Şenkardeşler, sunumda projelerin nasıl hazırlanması gerektiğini, TÜBİTAK tarafından incelenen projelerin alabileceği olumsuz eleştirilerden ,projeler sırasında ortaya çıkabilecek sorunlardan bahsetti.
 
3001 başta olmak üzere birçok proje sayesinde bulunduğu konuma eriştiğini ve bu projelerin akademisyenler için büyük bir fırsat olduğunu söyleyen Doç. Dr. Şenkardeşler, “Benim her projem en az 3-4 kez reddedildi. Sonuç olarak psikolojik çöküntüye uğradım ancak yılmadım. Şimdi projemi reddedip beni daha iyi yerlere taşıyan, hatasız projeler oluşturmama ışık tutan  proje yürütücülerine teşekkür ediyorum ,çünkü onlar reddettikçe ben daha çok hırslanıp hep daha iyisini yaptım. Sizde ilk olumsuzlukta yılmayın” dedi.
Doç. Dr. Şenkardeşler, Ege Üniversitesi'nden yapılan başvurulara destek oranının son yıllarda arttığını belirtti.Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi /  Bergama Haberleri / Menemen Haberleri /  Dikili Haberleri 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78