• BIST 9693.46
  • Altın 2501.23
  • Dolar 32.5679
  • Euro 34.7715
  • İzmir 18 °C

Selma Orhan'dan Serkan Acar'a TAM DESTEK

Selma Orhan'dan Serkan Acar'a TAM DESTEK
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Meclis üyesi Olan Selma Orhan partisinden istifa ederek belediye meclisinde bağımsız olarak Serkan Acar'a destek vereceğini açıkladı. Aliağa Belediye meclis salonunda yapılan basın açıklamasında konuşan Belediye

SELMA ORHAN'DAN BAĞIMSIZ DESTEK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Meclis üyesi Olan Selma Orhan partisinden istifa ederek belediye meclisinde bağımsız olarak Serkan Acar'a destek vereceğini açıkladı. Aliağa Belediye meclis salonunda yapılan basın açıklamasında konuşan Belediye Başkanı Serkan Acar hiçbir ayırım yapamadan siyasi değil hizmet odaklı çalıştıklarını söyledi. Art niyetli kişiler tarafından insanlar arasında ve sosyal medya üzerinden birtakım iftira ve ithamlarla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Acar: "Allaha şükürler olsun ki bunlar ben ve ekibimin daha fazla çalışmasına, daha fazla halkla ilişkiler yapmamıza vesile olmuştur. Bugün buradan tekrar tekrar söylemek istiyorum Aliağa'da siyaseti bırakın, hizmetleri siyasi algı ile yıpratmaya çalışmayın ve dedikoduyu bırakın. Ben birinci yılımızı tamamladığımız 30 Mart itibarı ile bir yıllık icraatlarımızı tek tek halkımıza evlerine dökümanlarımızı göndererek anlatacağım.

SLOGANIMIZ "AZ LAF ÇOK İŞ"

Selma Orhan'ın ekip ruhlarına güç verdiğini ifade eden Başkan Acar: "Bugün bu hizmet aşkımızı görerek ben ve ekip arkadaşlarımı onure eden gücümüze güç katan Aliağa'nın ablası Sayın Selma Orhan'ı  aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Hizmete, değişime hoş geldin Selma Abla gerçek ve samimi ekip ruhumuza güç verdin Selma Abla Allah beraberce nice hizmetler yapmamızı nasip etsin" dedi.

Aliağa için uzun yıllar çalıştığını belirten Belediye Meclis Üyesi Selma Orhan Serkan Acar ve ekibinin samimi bir şekilde sorunlara çözmek için gece gündüz çalıştığını ifade ederek şöyle konuştu: "Bende Aliağa'nın değişimi yolunda; siyasi bir sıfat taşımanın, siyasi davranmanın, klasik siyasi çekişmeler ve şahsi menfaatler için vakit kaybetmenin Aliağa'nın geleceğinde çalınacak bir zaman olarak gördüğümden bugünden itibaren hizmet etmek için Sayın Serkan Acar ile yola devam etme kararı almış bulunmaktayım" dedi.

Durumun bir siyasi transfer, duruş değişikliği ve menfaat birlikteliği olmadığının altını çizen Orhan: "Bu benim 30 yıllık geçmişimin, sizlerin arasından çıkmış ve sizlerden hiç ayrılmamış benim hizmet etme aşkımın bir sonucudur. Sizlerin duaları ile bu süreçte Aliağa'ya fazla hizmet etme imkanı bulacağımızdan hiçbir şüphem yoktur" diyerek sözlerine son verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78