• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Başkan Acar'dan Güzelhisar ziyareti

Başkan Acar'dan Güzelhisar ziyareti
Foça Haberleri / Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi / Bergama Haberleri / Menemen Haberleri / Dikili Haberleri
BAŞKAN ACAR: ALİAĞA'YI İZMİR'İN PRESTİJ KENTİ HALİNE GETİRECEĞİZ
 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yeni belediye yasası ile Aliağa'nın Mahallesi statüsüne kavuşan Güzelhisar köyünü ziyaret etti. Burada Güzelhisar Muhtarı İbrahim Uzun ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Acar'a Belediye Meclis Üyesi Raşit Özkan da eşlik etti. Köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Acar, vatandaşların sorunlarını dinledi. Daha sonra Güzelhisar genelinde Aliağa Belediyesi Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Acar, birim amirlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
Güzelhisar'da yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Serkan Acar'a mahalle sakinleri adına teşekkür eden Güzelhisar Mahallesi Muhtarı İbrahim Uzun, "Güzelhisar'ımızda on yılların birikmiş sorunları tek tek çözüme kavuşuyor. Yapılan çalışmalarla yöremiz cazibe merkezine dönüşüyor. Güzelhisar'ı daha güzel yapan başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek azdır" diye konuştu.
 
Daha yaşanılabilir ve çağdaş bir kent için alt yapıdan üst yapıya kadar birçok alanda Aliağa'nın gelişimi için çalıştıklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Çalışmalarımız da özellikle vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz" dedi.
 
ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK
Mahalleler arasında ayrım yapmaksızın kentin en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Acar, şunları söyledi: "Toptan çözüm ekiplerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz kent düzenleme ve yenileme çalışmalarımızın yanı sıra Mahalle sakinlerimizin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için Aliağa kent merkezi ile birlikte Çıtak Mahallemizde başlayan, Güzelhisar ve Samurlu Mahallelerimizde devam eden çalışmalarımız sayesinde ilçemiz gün geçtikçe daha iyi bir çehreye kavuşuyor. Çalışmalarımız yeni yasa ile birlikte Aliağa'nın Mahallesi konumuna dönüşen diğer köylerimizde de hız kesmeden devam edecektir"
 
ALİAĞA, İZMİR'İN PRESTİJ KENTİ OLACAK
Kentsel estetiğe ve güzelliğe aykırılıkları ortadan kaldırdıklarını sözlerine ekleyen Başkan Acar, "Çıtak, Güzelhisar ve Samurlu Mahallerimiz de şuana kadar ağaçlandırma, çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarımızın yanı sıra; Yol ve kaldırımları tamir ettik. Cadde ve sokaklarımızı ışıklandırdık. Çocuk parklarımızı yeniledik. Yeni mesire alanları oluşturduk. Görüntü kirliliği yaratan hafriyat, moloz ve çöp yığınlarını temizledik. Klimalı modern duraklar inşa ettik. Bakıma muhtaç olan binaları sağlamlaştırdık. Dere yataklarını ıslah ettik. Kamu binalarının bahçelerini ve kullanılmayan boş arazileri yabani otlardan arındırdık" diyerek, Aliağa'yı İzmir'in prestij kenti haline getireceklerini söyledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78