• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Jeneratör Deyip Geçmeyin

Jeneratör Deyip Geçmeyin
Hayati Tehlikenin Yüksek Olduğu Hastanelerde Jeneratör Büyük Önem Taşıyor
JENERATÖR DEYİP GEÇMEYİN
 
Hayati Tehlikenin Yüksek Olduğu Hastanelerde Jeneratör Büyük Önem Taşıyor 
 
Elektrik ihtiyacının hayati önem taşıdığı hastanelerde yüksek kalite ve kesintisiz enerji kullanımı son derece önemli. Her alanda kesintisiz enerji sunan Aksa Jeneratör, ihtiyaç türüne göre ürettiği jeneratörlerle hastanelerde güvenliği ön planda tutuyor.
 
Hastanelerde elektrik enerjisinin kesintisiz sağlanması, özellikle hayati öneme sahip acil müdahale gerektiren birimler açısından önem taşıyor. Ameliyathaneler, yoğun bakım odaları, acil servisler ve laboratuvar gibi birimler acil müdahale gerektirdiğinden kesintisiz elektrik enerjisine sahip olunması zaruriyet haline geliyor. Hastanelerde yaşanan elektrik kesintilerine karşı hastanelerin yüzde 70 oranında enerjisini sağlayacak güçte dizel jeneratör kullanılması gerekiyor. 
 
Hastanelerde Dizel Jeneratör Kullanımı Önemli
Türkiye’de hastanelerde sıklıkla yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili Aksa Jeneratör Genel Müdür Alper Peker “ Hayatı olumsuz etkileyen elektrik kesintileri hastanelerde yaşandığı takdirde çözümünü de beraberinde getirmelidir. Hastanelerdeki yoğun bakım üniteleri ve acil servisler hayati önem taşıdığından en ufak bir elektrik kesintisinde bile ciddi problemlerle karşılaşılabiliyor. Son dönemlerde de hastanelerde sıkça rastlanan kesintiler sonrası jeneratörlerin yetersiz kalması enerji güvenliğinin sağlanmasına daha büyük özen gösterilmesi gerektiğine dikkat çekiyor. Dizel jeneratörler yüksek volt elektrik ihtiyacını karşıladığından hastane gibi hayati önem taşıyan yerlerdeki elektrik kesintilerinde hızlıca devreye girer. Jeneratörlerde kesintisiz enerji sağlayabilmek için jeneratörlerin düzenli olarak bakımının sağlanması gerekiyor. Jeneratör alırken servis sonrası hizmet konusuna hassasiyet göstererek, gereken tüm bakımları düzenli yapan doğru jeneratör markası tercih edilmelidir. ” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78