• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Özdilek 2015 ilkbahar yaz sezonunu açıyor…

Özdilek 2015 ilkbahar yaz sezonunu açıyor…
Tekstil ve perakende sektörünün öncü firmalarından Özdilek, 2015 İlkbahar - Yaz katalog çekimlerini,Antalya’da gerçekleştirdi.
ÖZDİLEK İLKBAHAR- YAZ  ÇEKİMLERİNİ  ANTALYA’DA  GERÇEKLEŞTİRDİ.
 
Tekstil ve perakende sektörünün öncü firmalarından Özdilek, 2015 İlkbahar - Yaz katalog çekimlerini,Antalya’da gerçekleştirdi.
 
Tatillerin en gözde şehri Antalya Belek’te bulunan Su Sesi Luxury Resort Hotel’de gerçekleştirilen katalog çekimlerinde Bulgaristanlı model Manoela Ivanova, Macaristanlı model Melinda Pentek ve Anna Maria, Belçikalı model Tony Helskens objektif karşısına geçtiler. Çocuk modellerin de yer aldığı İlkbahar – Yaz katalog çekimleri bir hayli renkli ve eğlenceli geçti.
 
Bursa Merkez, Bursa Geçit, Yalova, İzmir, Kocaeli, Afyonkarahisar, Eskişehir, ÖzdilekPark Antalya ve ÖzdilekPark İstanbul Alışveriş Merkezlerinde ve Vialand, Torium ve Mall Of İstanbul Departman Mağazalarında müşterilerine her zaman en kaliteli ürünü en hesaplı fiyatlara sunma amacı taşıyan Özdilek, mağazalarında  İlkbahar – Yaz  sezonuna iddialı giriyor.
 
Katalog çekimlerinde; İlkbahar - yaz’ın en son modası olan deniz mavisi, limon sarısı, saflığın temsili beyaz, lacivert, yeşil, pembe ve soft renklerde şifon bluzlar, renkli elbiseler, desenli gömlekler, jeanler, aksesuarlar ve dolgu topuk ayakkabılardan oluşan bayan giyim kıyafetleri; kareli ve çizgili ceketler, keten pantolonlar ve gömlekler, şortlar, baskılı tişörtler ve jeanlerden oluşan erkek giyim kıyafetleri; renkli pantolonlar ve etekler, tulumlar, tütü etekler, şapkalar, şortlar ve tişörtlerden oluşan çocuk giyim kıyafetleri sergilendi. 
 
Zengin ürün yelpazesinden oluşan Özdilek İlkbahar - Yaz kataloğu önümüzdeki günlerde Özdilek mağazalarında yerini alacak.
 
Özdilek Holding Hakkında; 
Özdilek, 1971 yılında; iki adet dokuma tezgahı, 5 personel ve yıllık 10 ton havlu üretim kapasitesiyle, havlunun ilk üretildiği yer olan Bursa’da kurulmuştur. Bugün 6 bin 500 çalışan ile, yıllık 10 bin ton havlu üretim kapasitesi,  günlük 40 ton pamuk ipliği üretimi gerçekleştirilirken, 9 alışveriş merkezi (Bursa Merkez, Bursa Geçit, Afyon, Kocaeli, İzmir, Yalova, Antalya, İstanbul ve Eskişehir), 6 hipermarket (Bursa Kaplıkaya, Bursa Ataevler, Bursa Özlüce, İnegöl, Gemlik, Gürsu), 3 Departmanlı Mağaza ( Vialand AVM, Torium AVM, Mall of İstanbul AVM), 38 ev tekstili mağazası ile alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılık sektöründe de hizmet vermektedir. 2013 yılında holding olan Özdilek; üretim, alışveriş merkezleri ve perakende mağazacılığın yanı sıra turizm-otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde de faaliyet göstermektedir.    Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber   
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78