• BIST 9079.97
  • Altın 2323.978
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9394
  • İzmir 16 °C

Green Life Ulukent’e ‘Nefes’ Aldıracak

Green Life Ulukent’e ‘Nefes’ Aldıracak
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
GREEN LİFE ULUKENT’E ‘NEFES’ ALDIRACAK 5 BİN 500 METREKARE YEŞİL ALAN
 
Karşıyaka’da gerçekleştirdiği prestijli projelerle adından sıkça söz ettiren Katal İnşaat’ın yeni projesi Green Life,  Ulukent' in vizyonunu değiştirecek. 28 Mart’ta lansmana çıkan projeye ilginin çok büyük olduğunu ifade eden Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Bu projenin en önemli özelliği 5 bin 500 metrekaresinin yeşil alan peyzajına ayrılması” dedi.
133 daire
Modern mimarisi ve yüksek teknolojisiyle geleceğin yatırım ve yaşam alanlarını inşa eden Katal İnşaat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Geniş yeşil alanıyla kentin kalabalığından sıkılıp nefes almak isteyenlerin odak noktası olan Green Life projesi,  Ulukent 2 bölgesinde 8 bin 510 metrekare arazi üzerine kurulmuş 4 blok 133 daireden oluşuyor. Projenin 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan peyzajına ayrıldı.
28 Mart’ta lansmana çıktı
Proje içerisinde 248 metrekare yüzme havuzu, spor salonu, kreş, çocuk oyun parkı, güvenlik ve en önemlisi her daire için kapalı otopark bulunuyor. Ulukent 2 bölgesinin vizyonunu değiştirecek olan oksijeni bol proje 28 Mart’ta lansman fiyatlarıyla tanıtılmaya başlandı. Şehirden uzaklaşmadan sakin, huzurlu ve yeşili bol bir yaşam isteyenler dairelerini şimdiden belirledi.
Hızlı davranana özel fiyatlar
Projeye ilginin çok büyük olduğunu ifade eden Katal Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, “Bu projenin en önemli özelliği 5 bin 500 metrekaresinin yeşil alan peyzajına ayrılması. Ev sahipleri oksijene doyacak. Özel fiyatlarla daire sahibi olmak isteyenleri satış ofisimize bekliyoruz” dedi.  Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78