• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İzmir 29 °C

Balıkçı barınağına modern dokunuş

Balıkçı barınağına modern dokunuş
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber
BALIKÇI BARINAĞINA MODERN DOKUNUŞ
 
Altyapı yatırımlarına ağırlık veren Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir Balıkçı Barınağını ve barınağın önündeki sahil yolunu baştan sona yeniledi. Barınak etrafında yapılan yükseltme çalışmasıyla dalga ve taşkınların önüne geçildi.
 
BARINAK YÜKSELTİLDİ
Mavişehir'deki balıkçı barınağının çevresindeki görüntü kirliliğini bir süre önce ortadan kaldıran ve estetik dokunuşlarla, vatandaşları denizle daha çok buluşturan Karşıyaka Belediyesi, bu kez de bölgedeki altyapı eksiklerini giderdi. Deniz seviyesinde kalan, su taşkınlarıyla boğuşan ve dalgalara karşı korumasız olan barınak ve çevresindeki ulaşım yolları 70 cm yükseltildi. Oluşturulan setlerle baskınların önüne geçilirken, barınağa giriş - çıkışı sağlayan yaya ve araç yollarında da düzenlemeler yapıldı.
 
SETLER ÖRÜLDÜ
Teknelerin bakımlarının yapıldığı bölüm; başta ızgaralar olmak üzere sil baştan yenilerek, teknelerin bakımı esnasında denize dökülen pis suların kanalizasyona dökülmesi sağlandı. Barınakta bulunan tuvaletlerde de çalışma yapan belediye ekipleri tuvaletlerin giderlerini kanalizasyona bağladı. Barınak çevresinde bulunan sosyal tesislerin altyapı sistemlerini yenilenmesiyle Mavişehir Balıkçı Barınağı modern bir görünüme kavuşturuldu.
 
“BARINAK ARTIK DAHA GÜVENLİ DAHA MODERN”
Karşıyaka sahilini modern bir görünüme kavuşturmak için çalıştıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Karşıyakamızın kıyı şeridini kaçak ve kötü görünümlü yapılardan temizlemek, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışıyoruz. Balıkçı barınağı, yaptığımız çalışmalar neticesinde artık daha güvenli ve modern bir yer.  Karşıyaka insanını denizle, sahille daha rahat ve kolay buluşturmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.  Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber   
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78