• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İzmir 19 °C

Perihan Savaş “bedel”için geliyor...

Perihan Savaş “bedel”için geliyor...
Ünlü Oyuncu Perihan Savaş, atv’de Her Perşembe Sevilerek İzlenen “BEDEL” Dizisinin Kadrosuna Katılıyor.
PERİHAN SAVAŞ “BEDEL”İÇİN GELİYOR...
 
Ünlü Oyuncu Perihan Savaş, atv’de Her Perşembe Sevilerek İzlenen “BEDEL” Dizisinin Kadrosuna Katılıyor.
 
Her bölümünde ayrı bir heyecanla ve merakla izlenen Bedel dizisine dahil olan Perihan Savaş , “ 11 bölümdür hem senaryosunu hem de oyunculuklarını severek izlediğim “Bedel” dizisine oyuncu olarak katılmak beni çok mutlu etti.  “ dedi. Hangi karakteri canlandıracağı konusunda “ seyircilerin sürprizini bozmayalım “ diyen Perihan Savaş, 16 Nisan Perşembe saat 20:00’de atv ekranlarında sevenleriyle kavuşuyor…
 
Yapımcılığını NTC Medya, Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez var. Senaristleri ise Özgür Evren Heptürk, Leyla   Karaloğlu ve Seval Bozkurt.
 
Hikaye:
Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı Ali, Begüm ve Vedat’ın hikâyesi... Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali’nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat’ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla,  unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm’ün çarpıcı öyküsü… Birbirlerine “kardeş” olmak yerine “düşman” olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.
Oyuncular                 :
SEDEF AVCI (Begüm), NECİP  MEMİLİ (Vedat),  BERK ERÇER (Ali), ROZET HUBEŞ ( Naciye ), OSMAN ALKAŞ ( Sami) DEVRİM SALTOĞLU ( Ferhat) GONCA SARIYILDIZ (Nazan), DİLARA ÖZTUNÇ (Gönül),  DAMLA ÖZEN ( Semiha) KEREM KUPACI (Taner), ASU MARALMAN ( Fazilet), AYSAN SÜMERCAN  (Gülderen), DENİZ ALAN (Dr. İrem ) , SELMA KUTLUĞ( Sıdıka),SEDEF AKALIN (Sevgi ) , YAŞAR ÜZER ( Hamza) ,  KORAY GEDİK (Şoför Nuri), KADİR TURAN (Celal ) , ERKAN MERİÇ ( Cengiz  )  
 
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78