• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İzmir 16 °C

TOBB Genel Kurulu toplanıyor

TOBB Genel Kurulu  toplanıyor
Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 71. Mali Genel Kurulu 1- 2 Mayıs’ta Ankara’da toplanıyor.
TOBB GENEL KURULU HAFTA SONU TOPLANIYOR 
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 71. Mali Genel Kurulu 1- 2 Mayıs’ta Ankara’da toplanıyor. 81 vilayetten TOBB delegelerinin Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte 1 Mayıs’ta Anıtkabir ziyaretiyle başlayacak Genel Kurul, öğleden sonra TOBB Delegeliğinde 10 yılı dolduran üyelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket töreni ile devam edecek.
 
İZMİR’DEN 7 İSİM PLAKET ALACAK
Ege Bölgesi Sanayi Odası’ndan aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Tezcan ile meclis üyeleri Ahmet Taşpınar ve Hüseyin Uğur’un yanı sıra Bayındır Ticaret Odası Başkanı Adnan İnanır, Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral ile İzmir Ticaret Borsası Meclis Katip Üyesi Salih Nejat İblar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törende TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket alacak isimler olacak. 
 
 
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU HİTAP EDECEK
2 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek mali genel kurul Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşecek. Başbakan Davutoğlu’nun TOBB delegelerine hitap edeceği genel kurula CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılarak bir konuşma yapacak. İzmir Oda ve Borsa başkanları, TOBB delegelerinin de hazır bulunacağı mali genel kurulda İzmirli sanayicileri EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar başkanlığında Yönetim Kurulu, TOBB delegeleri ve Meclis Üyelerinden oluşan 30 kişilik grup temsil edecek.  EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, TOBB’un 71. Mali genel kurulun İzmir ve çevre oda, borsa temsilcilerinin geniş katılımı ile katılımı ile gerçekleşeceğini belirtti.    Yeni Vizyon Gazetesi / Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber     
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78