• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Dilara, Umman'a yelken açacak...

Dilara, Umman'a yelken açacak...
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından, Brezilya'nın Rio şehrinde yapılacak 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları için aday sporcu seçilen Dilara Uralp, Ekim ayında Umman’da yapılacak yarışlara hiç ara vermeden hazırlanıyor.
MİLLİ SÖRFÇÜ DİLARA, UMMAN’A YELKEN AÇACAK
 
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından, Brezilya'nın Rio şehrinde yapılacak 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları için aday sporcu seçilen Dilara Uralp, Ekim ayında Umman’da yapılacak yarışlara hiç ara vermeden hazırlanıyor. Bodrum’da milli takım kampında 10 gün boyunca antrenman yapan Dilara, 6 Mayıs’ta başlayacak Federasyon Kupası’nda ve bu ay Hollanda’da yapılacak yarışlarla Olimpiyat yolunda moral depolayacak. 
 
Bugüne kadar farklı sınıf ve kategoride 27 birincilik elde eden 19 yaşındaki milli sporcu, RS:X olimpik sınıfında katılacağı 8 uluslararası yarışta da İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin desteğini alacak. Bu yıl 210 gününü yurtdışı kamp ve yarışlarda geçirecek olan Dilara Uralp, “10 gün süresince Bodrum Bitez’deki Milli Takım kampındaydık. Milli Takım’ın Hollandalı antrenörünün yönetiminde günde 4-5 saati bulan antrenmanlar yaptık. 6-10 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Federasyon Kupası öncesi iki gün dinlenmeye hak kazandım. Türkiye şampiyonası niteliğindeki bu yarışlara, hem Milli Takım oyuncuları hem de diğer yarışmacılarla birlikte katılacağım” dedi.
 
Hollanda’da 22 Mayıs’ta, birçok ülkeden sporcunun katılacağı uluslararası yarışa katılacağını belirten Dilara, ana hedefinin Olimpiyat yolunda kota alacağı Umman yarışları olduğunu söyledi. Mart ayında İspanya’da yarışan Dilara Uralp, “Ekim ayında da Umman’da yapılacak kota yarışlarına katılacağım. Bütün bu antrenman ve yarışlar, Umman öncesi ekstra tecrübe kazanmak ve Brezilya’da ülkemi temsil etmek için” diye konuştu. 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78