• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İzmir 25 °C

Deniz, kumru, Şeboy

Deniz, kumru, Şeboy
İzmir’in gözde tatil mekanı Çeşme’de ziyaretler yapan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy’a yazlıkçılar büyük ilgi gösterdi. Pazarcılar ise Şeboy’a taze meyvelerinden ikram ettiler.
DENİZ, KUMRU, ŞEBOY...
 
İzmir’in gözde tatil mekanı Çeşme’de ziyaretler yapan AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy’a yazlıkçılar büyük ilgi gösterdi. Pazarcılar ise Şeboy’a taze meyvelerinden ikram ettiler.
 
YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇALIM   
Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mimar Cemil Şeboy turizm sezonunun yavaş yavaş başladığı Çeşme’de vatandaşlarla buluştu. Kumrusu, damla sakızlı dondurmasıyla turistlerin vazgeçemediği Çeşme çarsındaki esnafları ziyaret eden Şeboy, İzmir’den giden turistlerden de büyük ilgi gördü. Çeşme pazarındaki esnaf ve alışveriş yapanlarla da görüşen Cemil Şeboy’a pazarcılar çilek ve erik ikram etti. Çeşme’deki işletme sahipleri, esnaf ve pazarcıların dile getirdiği ortak sorun ise ilçede turizm sezonunun çok kısa sürmesi yönünde oldu. Çeşme gibi doğal bir cennette turizmin 12 ay boyunca sürmemesi için hiçbir neden olmadığını belirten Şeboy, “İzmir’den başlayarak Urla sahilleri, Karaburun, Mordoğan ve Çeşme’nin tamamı Antalya sahilleri gibi olabilir ama turisti çekecek projeler gerekiyor. Üzülerek bakıyoruz ki Çeşme’de 5 yıldızlı otel sayısı 5’i geçmiyor. Şimdi elimizde bir fırsat var İzmir- İstanbul otoyolu Çeşme’ye büyük bir sıçrama yaşatacak. Çeşme’de termal turizmi yapılabilir, surf turizmi yapılabilir, tekne turizmi yapılabilir, organik ürünler yetişen köylerimiz var. Eğlence merkezleri yapılabilir. Yani Çeşme’de büyük bir potansiyel var ama bunun için yatırımcıların önünün açılması gerekiyor. Maalesef İzmir’i yönetenler yatırımcılara rantçı gözüyle bakıyorlar bu bakış açısını değiştirmemiz lazım” dedi.
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78