• BIST 9562.51
  • Altın 2488.43
  • Dolar 32.4935
  • Euro 34.7912
  • İzmir 23 °C

Aliağa Belediye Meclisi Toplandı

Aliağa Belediye Meclisi Toplandı
Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Aliağa Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi.
ALİAĞA BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİSİ İLK OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 
Aliağa Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı’nın ilk oturumu Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında gerçekleştirildi. Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Başkanlıktan gelen önergeler tek tek oylanırken bazı maddeler İmar komisyonuna bazıları ise Plan Bütçe komisyonuna sevk edildi. Bu kapsamda 1, 2, 4 ve 5. Maddeler İmar komisyonuna sevk edildi. 9.madde oybirliği ile kabul edilirken 6. Madde Plan Bütçe komisyonuna gönderildi.
 
KADIN-ERKEK EŞİTLİĞİ KOMİSYONU BELİRLENDİ
Aliağa Belediyesi Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu üyelerinin belirlenmesi hususunu içeren 3. Madde açık oylama usulü ile gerçekleştirilirken; Emriye Erdoğan, Şükrü Çakmak, Erol Mete, Fatma Bayar ve Ulviye Öztürk 1 yıllığına komisyon üyeliğine seçildi.
 
BORÇLANMA REDDEDİLDİ
Belediye borçlarının ödenebilmesi ve hizmetlerin aksamaması için 30.000.000,00 TL.(Otuzmilyonlira) borçlanma yetkisi verilmesi hususunun görüşüldüğü 7’inci madde ile 10.04.2014 tarih ve 28968 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğe" istinaden ( I ) sayılı kadro ihdas cetvelinde belirtilen 1.Dereceli Yapı Kontrol Müdürü, 1.Dereceli Ruhsat ve Denetim Müdürü, 1.Dereceli 1 adet Uzman, 6.Dereceli 2 adet Mühendis, 7.Dereceli 3 adet Tekniker, 8. Dereceli 2 adet Tekniker, 8.Dereceli 7 adet Memur, 7.Dereceli 4 adet Memur, 6.Dereceli 5 adet Memur, 5.Dereceli 6 adet Memur kadrolarının ihdas edilmesi ve Müdürlüklerin teşkilinin sağlanması hususunun görüşüldüğü 8’inci madde oy çoğunluğu ile reddedildi.
 
KOMİSYONDAN GELEN RAPORLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Başkanlıktan gelen önergelerin görüşülmesinin ardından komisyondan gelen raporların oylanmasına geçildi. Komisyondan gelen 1-15 arası raporlar komisyondan geldiği gibi kabul edildi. Komisyondan gelen 16. Madde oy çoğunluğu ile kabul edilirken 17. Madde ise komisyondan geldiği şekli ile komisyona tekrar sevk edildi. Gündem dışı önerge olarak meclise sunulan Aliağa Belediyesi Jeotermal A.Ş’nin sermaye arttırımına gitmesi hususu oy çoğunluğu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
 
İKİNCİ OTURUM 8 MAYIS CUMA
2014 Mali Yılı Kesin Hesabı ile Taşınır Kesin Hesabı’nın görüşülmesi için Mayıs ayı ikinci oturumu 8 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak.      Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78