• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İzmir 19 °C

Binali Yıldırım Aliağa'da...

Binali Yıldırım Aliağa'da...
Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı, AK Parti İzmir Milletvekili Bin
BİNALİ YILDIRIM ALİAĞA'DA
 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında partililerle ve muhtarlarla buluştu.
 
Ak Parti seçim bürosunda gerçekleşen toplantıya milletvekili adaylarından Aydın Şengül, Tansu Kaya, Ömer Sertbaş, parti ilçe yönetimi, partililer ve muhtarlar katıldı. 
 
7 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ
Düzenlenen toplantıda konuşan Ak Parti İzmir ikinci bölge milletvekili adayı Tansu Kaya 7 haziran seçimlerinin bugüne kadar olan seçimlerden farklı bir anlam taşıdığını belirterek şunları söyledi "Bu taşınan anlam seçimin yapılacağı gün itibarı ile değil, seçimden sonraki süreç adınadır. Eğer anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu Ak Parti elde ettiği takdirde, daha sonra yapılacak anayasa referandumunda da vatandaşımız yeni anayasayı kabul ettiği takdirde Türkiye Cumhuriyeti ellerini ve ayaklarını bağlayan1982 yılında o günün darbe yönetimi tarafından yapılmış bir anayasanın prangalarından ve esaretinden kurtulup, kendi yeni Türkiye yolunda, güçlü Türkiye yolunda anayasasını yapacak konuma gelecektir" dedi. 
 
ZAMAN PARADAN DAHA KIYMETLİ
Yatırımcının önünün açılması gerektiğine dikkat çeken Yıldırım zamanın paradan daha kıymetli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi "Zaman paradan daha kıymetli bunu iş alemindekiler bilir. Bugünün işini yarına, yarının işini öbür güne, sorunları torunlara havale ederek bu ülkeyi bir yere götüremeyiz. Biz Aliağa'nın hayrına olacak her türlü işte parti farkı gözetmeksizin desteğimizi veririz. Getirilen işler Aliağa ile ilgili değilse, başka amaçlar güdüyorsa milletin keyfi içinde Aliağa'nın beklentilerini göz ardı edemeyiz" dedi.
 
AK PARTİ VERDİĞİ SÖZÜ YAPTI
Seçim sürecinde vaatlerin ölçüsünün kaçtığını, çok vaadin çok oy getirmediğini söyleyen Yıldırım açıklanan vaatlerle Ak Parti'nin köşeye sıkıştırılmak istendiğini ifade ederek şunları söyledi "Ak Parti 12 senedir dediğini dedi. Söz verdi yaptı, yapamayacağı hiçbir işinde sözünü vermedi. Ak Parti'nin farkı bu. İktidar partisi söz vermez, yapar" dedi.
 
BİZİM HAYALLERLE İŞİMİZ OLMAZ
35 Projenin İzmir'de tek tek hayata geçtiğini söyleyen Yıldırım İZBAN'nın Bergama'ya kadar uzayacağını, Konak tünelinin trafiğe açılacağı müjdeledi. Yıldırım "Ben adayken bunları söylediğimde yine hayal proje ortaya attı dediler. Bizim hayalle işimiz olmaz, biz Ak Parti olarak hayalleri gerçeğe dönüştüren partiyiz. İspatı ise ecdadın 150 yıllık rüyası, sultan Abdülmecid'in tasarladığı, sultan Abdülhamit'in projesini yaptırdığı, marmaray'ı gerçekleştiren onların torunları Recep Tayyip Erdoğan ve ekibidir. Fatih gemileri karadan yürüttü, onun torunları da trenleri denizin altından yürüttü ecdadın hatırasına saygı budur" dedi.
 
ELEMAN ALIMLARINDA ÖNCELİK ALİAĞA'NIN OLMALI
Sanayicilerin eleman alımlarında önceliği Aliağa'ya vermesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım "Burada kazanıyorsanız, burada harcanması lazım. Buralarda çalışacakların öncelikle buralardan alınması, yetmezse dışarıdan alınması lazım. Bu konu çalışan ve işveren içinde önemli. Uzakta olan birinin buraya gelmesi onun verimini düşürür, enerjisini azaltır faydalı olamaz. Buradan biri işe alınırsa daha verimli olur, herkes mutlu olur. Bunun takibini ilçe başkanımız ve Aliağa'da önce belediye başkanlığı yapan milletvekili adayı Tansu Kaya yapacak" dedi.
Konuşmaların ardından mutarlarla başbaşa görüşen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım onların sorunlarını dinledi.   Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78