• BIST 9548.09
  • Altın 2488.515
  • Dolar 32.4959
  • Euro 34.5497
  • İzmir 26 °C

7. Forum Adrenalin Festivali

7. Forum Adrenalin Festivali
Ünlü modeller Simge Tertemiz ve Irmak Atuk’un katılımıyla renklenen festival 19 Mayıs tarihine kadar sürecek. / Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /
7. FORUM ADRENALİN FESTİVALİ BAŞLADI!
 
Ünlü modeller Simge Tertemiz ve Irmak Atuk’un katılımıyla renklenen festival 19 Mayıs tarihine kadar sürecek.
 
Forum Bornava’nın bu yıl 7. kez ev sahipliği yaptığı festivalde, ünlü markaların son model otomobilleri de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
 
Değişimin, yeniliğin ve eğlencenin merkezi Forum Bornova, ziyaretçilerine alışverişin ötesinde deneyimler yaşatmaya devam ediyor. İlk günden beri büyük ilgi gören “Forum Adrenalin Festivali’nin 7.si 19 Mayıs’a kadar sürecek. 
 
16 Mayıs Cumartesi günü ünlü modeller Simge Tertemiz ve Irmak Atuk katılımıyla renklenen festival, adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi. 
 
Forum Bornova ve Rönesans Model Ajans işbirliği ile gerçekleşen festivalde ziyaretçiler Bridgestone-Rahmi Özışık standı ve Nissan-Artkıy, Jeep-Enriko Aliberti, Hyundai-Yükseliş, Volkswagen-Vosmer, Otokoç Otomotiv, Volvo-Volcar, Skoda-Vosmer, Citroen-Kavuklar markalı son model otomobilleri yakından inceleme fırsatı buldu.
 
Etkinlikler kapsamında, SlotBoat ile Forum Bornova ziyaretçileri yarış heyecanını yaşama fırsatı bulurken aynı zamanda hediyeler kazandı.
 
Forum Bornova, herkesi bu heyecana ortak olmak için 19 Mayıs’a kadar Forum Adrenalin Festivali’ne bekliyor!          Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber /   
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 232 616 28 78 Faks : 0 232 616 28 78